664216 664216 664216 664216

Vision XLS Pikemaniac Reel

Fluesnelle til gjeddefiske #8-9

Varunummer: 268597
3 899:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Vision XLS Pikemaniac flugrulle. Vision introducerar den helt nya Vision XLS Pikemaniac flugrullen, där kraft möter precision. Denna rulle följer den legendariska röda Vision XLV Mama-rullen och har ett antal banbrytande uppgraderingar, vilket gör den till den bästa rullen för din nästa gäddfiskeresa.

 

  • Lätt
  • Förseglat vattenavvisande bromssystem
  • Heraldisk V-ram
  • Large Arbour spole
  • EVA vev för optimalt grepp 
  • Tidlös design

 

Den nye förseglade skivbromskonfigurationen i XLS Pikemaniac utgör hjärtat i rullen. Denna nya robusta konfiguration har utvecklats från grunden med inriktning på att leverera den jämna prestanda som krävs av gädda- och predatorfiskare. Förstärkt med tätande O-ringar och SKF-fett, kommer detta omkonstruerade och kraftfullt justerbara bromssystem att hjälpa dig erövra även de största tandrovärarna. XLS Pikemaniac har även en stabil heraldisk V-ram, vilket garanterar styrka och styvhet under de mest intensiva fiskeögonblicken.

 

Den stora spolen med stora spoldimensioner gör det möjligt att snabbt dra in linan, och spolens optimerade dimensioner passar perfekt för #9 och #10 linor, vilket gör den till den ultimata rullen för att målinrikta gädda och andra toppredatorer. Den mörkt olivgröna färgen matchar inte bara sömlöst med Visions Pikemaniac-spön, utan när de kombineras skapar de en oslagbar kraft som är utformad för att dominera de största fiskarna!

 

XLS är en serie högpresterande flugrullar med tätt förseglade bromssystem för extrem vattenbeständighet. XLS-serien har sitt ursprung i den legendariska XLV-kollektionen och har genomgått en rad innovativa uppgraderingar som gör dem till förstahandsvalet i sin prisklass. Förutom det vattenavvisande förseglade bromssystemet har XLS-serien flera imponerande funktioner, inklusive stor rulle för effektiv inlindning, EVA-handtag för ett bekvämt grepp och skivbromskonstruktion. Slutligen är XLS-spolarna tillverkade med en elektrisk och fräsch design som matchar Visions stil på ett utmärkt sätt.

 

Modell Vikt Linklassning Linkapacitet
XLS Rivermaniac 124g #5-6 WF6F + 50m 20lb backing
XLS Meri 140g

#7-8

WF8F + 130m 20lb backing
XLS Pikemaniac 156g #8-9 WF9F + 130m 30lb backing

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
664216