664208 664208 664208 664208

Vision XLS Rivermaniac Reel

Fluesnelle til elvefiske #5-6

Varunummer: 268595
3 199:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Vision XLS Rivermaniac. Med det eleganta metalliska bronsutseendet och imponerande prestandan är denna nya 5/6 XLS-flugrulle utformad från grunden för att leverera hög prestanda under din nästa flodfiskeutflykt. En splitterny tätad skivbromskonfiguration har utformats särskilt för att leverera en silkeslen broms för att säkerställa maximalt skydd av lätta tafsar samtidigt som den levererar tillräckligt med kraft för att bemästra den nästa troféöringen.

 

  • Lätt
  • Förseglat vattenavvisande bromssystem
  • Large Arbour spole
  • EVA vev för optimalt grepp
  • Tidlös design

 

Den stora arbor-spolen ger snabb linupptagning, medan rullens optimerade dimensioner är perfekta för #5 och #6 öringslinor. Den metalliska bronsfärgen passar inte bara sömlöst med Visions Rivermaniac-flugspön, men när de kombineras skapar de den perfekta balansen mellan finess och kraft. Så oavsett om du presenterar känsliga torrflugor eller kastar stora streamers över en pool, har XLS Rivermaniac din rygg!

 

XLS är en familj av mycket vattentäta flugrullar med förseglade bromssystem för enastående prestanda! XLS-serien har en familj av flugrullar med tätt förseglade bromssystem. Dessa rullar hämtar inspiration från den legendariska XLV-kollektionen och har genomgått flera banbrytande uppgraderingar som gör dem till det självklara valet inom sin prisklass. Förutom det vattenavstötande förseglade bromssystemet har XLS-serien flera coola funktioner som stor arborspole för effektiv inrullning, EVA-handtag för jämnt grepp och skivbromskonstruktion. Slutligen är XLS-spolarna tillverkade med en elektrifierande och fräsch design som matchar Vision-stilens färger.

 

 

Modell Vikt Linklass Linkapacitet
XLS Rivermaniac 124g #5-6 WF6F + 50m 20lb backing
XLS Meri 140g

#7-8

WF8F + 130m 20lb backing
XLS Pikemaniac 156g #8-9 WF9F + 130m 30lb backing

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
664208