444851 444851 444851 444851 444851 444851 444851 444851

Vision Tool Musta Michelin vadepakke

3-lagers Vadarbyxa med Michelin Vadarsko

Varunummer: 249977
4 195:-Kampanjpris
4 664:-Ordinarie pris
13 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningAnpassaRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Vadarpaketet Vision Tool Musta Michelin består av 3-lagers Vision Tool vadare med genomtänkta funktioner som gör användningen av fiskeredskap enklare och de moderna och lätta Vision Musta Michelin vadarna designade tillsammans med däcktillverkaren Michelin, med deras däck teknik som grund för bra grepp med skosula.

 

Vadarpaketet innehåller

Vison Tool vadare
Vision Musta Michelin vadare med gummisula


Vison Tool vadare:


Vision Tool vadarna har många genomtänkta funktioner för olika tillbehör. Vadarna är tillverkade i ett 3-lagers material som ger goda andningsegenskaper och har en mjuk borstad yta som gör den mycket bekväm att använda.

 

Vävningen av tyget är tät vilket gör att Tool STKT är extra slitstarkt och tål hård användning över tid. Neoprensockorna är formade för maximal komfort.
Tool vadarna är utrustade med 2 dragkedjeförsedda bröstfickor för säkerhet och 1 öppen mindre bröstficka för snabb åtkomst i ett elastiskt och stretchigt material. På insidan har byxorna en avtagbar multifunktionell ficka med lock med kardborreknäppning.

 

 

  • Tillverkad i 3-lagers material
  • Avtagbar multifunktionell ficka med lock
  • Böjt NoSeam™-snitt för perfekt passform
  • D-ringar och torkslingor
  • Inbyggda grusskydd
  • Matchande bälte och hängslen

 

Vision Musta Michelin vadare med gummisula:


Vision Musta Michelin vadare är en modern, lätt sko med en TPU-förstärkt polyester ovandel. TPU-beläggningen i utvalda områden ger bra slitstyrka utan att göra skon för skrymmande och tung. Skon är lätt att ta på och dra åt lätt. För extra styrka har stygnlinjerna sina egna spår och EVA-mellansulan och tåhätten är fästa på Michelinsulan som sys fast i skons övre del.

 

Michelinsulan som Vision har designat tillsammans med den världsberömda däcktillverkaren Michelin erbjuder flera fördelar jämfört med många andra gummisulor.

 

Tåhättan på framsidan är inbyggd i yttersulan så att de inte går att separera. Mönstret på sulan är inspirerat av Michelin LTX A/S-däck med modifieringar riktade för vadning. För extremt jämna förhållanden har försänkta lägen gjorts för Tungsten Carbide dubbar som kan användas vid behov.

 

Själva gummiblandningen är en blandning av terräng- och skandinaviska vinterdäcksblandningar. Precis som de dubbfria vinterdäcken på snö ger dessa sulor dig ett mycket bra grepp på stenar. Ju mer tryck du lägger på sulan, desto mer greppar den om bergsytan då den mjuka blandningen anpassar sig till den ojämna ytan.

 

Förutom ett bättre grepp har skon även en bättre känsla när man vadar. Den mjuka och väl anpassningsbara yttersulan i kombination med flexibel EVA-mellansula gör att du känner vad som ligger under din sko, men ger samtidigt tillräckligt med stöd även under de svåraste förhållanden. Även på längre resor är den fortfarande bekväm och skon har bra vridstyvhet.

 

Anpassa
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
444851