402002 402002 402002

Vision Scout 2.0 Strip Vadepakke

Vadarbyxor och Vadarskor

Varunummer: 235767
4 499:-
4 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningAnpassaRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Vision Scout 2.0 Strip-vadarpaketet med vadarbyxa och Tossu 2.0 Gummi-vadarskor kombinerar det bästa inom komfort, funktionell design och toppmodern teknologi för att ge dig den ultimata fiskeupplevelsen. Detta vadarpaket är skapat för den aktiva fiskaren som värdesätter komfort, funktion och stil. Investera i en Vision Scout 2.0 Strip- och Tossu 2.0 Gummi-vadarpaket och förvandla din fiskeupplevelse.

 

Vadarbyxorna är designade med fokus på andningsförmåga och lätthet, med användning av lättare tyg och 37.5® TEKNOLOGI för att balansera värme och fuktighet. Med en elastisk bröstficka och avtagbara funktioner ger de dig den frihet du behöver när du fiskar. Den inbyggda grusbrytaren och det böjda NoSeam™-snittet säkerställer optimal passform och användarvänlighet.

 

Tossu 2.0 vadarskorna har en unik formgjuten EVA-mellansula och förbättrad PVC-skydd, vilket ger extra slitstyrka och stöd under alla förhållanden. Med möjligheten att enkelt montera Vision-dubbarna säkerställer de ett bra grepp och optimal ankelsupport.

 

Vadarbyxor Vision Scout 2.0 Strip:

För de som föredrar enklare och lättare vadare skapade vi Strip-versionen. Vi tog bort den helt vattentäta dragkedjan och skapade istället en enklare, elastisk frontficka. Inuti frontfickan har vi lagt till en avtagbar vattentät påse. Inuti vadaren kan du fortfarande hitta Scout-fickan, och eftersom den också är avtagbar kan du byta WP-påsen och vända fickans plats om du vill.

 

Passformen och snittet är desamma som på andra modeller av Scout, men eftersom målet var att skapa en lättare vadarbyxa, tillverkade vi den helt från det lättare övermaterialet. Självklart förbättrar detta lättare tyg andningsförmågan ännu mer. Det här är drömvadaren för den aktiva fiskaren.

 

37.5® TEKNOLOGI samarbetar med din kropp för att balansera värme och fuktighet, och skapar ett personligt reglerat mikroklimat av komfort. Hydrofila aktiva partiklar drar till sig vattenmolekyler även i ångstadiet. De absorberar kroppens IR-energi och ger vattnet en anledning att lämna partikeln.

 

Aktiva partiklar ger tyget en enorm yta, vilket gör att tyget avdunstar vatten exponentiellt snabbare. Genom att reagera aktivt på kroppstemperaturen använder dessa partiklar energi från kroppen för att accelerera torkhastigheterna - upp till fem gånger snabbare!

 

  • Töjbar bröstficka med avtagbar vattentät påse
  • Avtagbar multifunktionell ficka med lock
  • Sömmarna är optimerade med vår nya E-Tape
  • Genomgående lättare tyg för extra andningsförmåga och lätthet
  • Böjd NoSeam™-skärning för perfekt passform
  • Bälte och hängslen i matchande färg
  • D-ringar och torköglor
  • Inbyggda grusskydd
  • Ultimat komfort

 

Vadarsko Vision Tossu 2.0 Gummi:

Tossu-vadarskon utvecklades för att vara mer styv för att stödja foten under alla möjliga förhållanden. 2.0-versionen är modifierad för att vara ännu starkare. Vi bytte ut slitaget av gummi med en PVC för att kunna lägga till stingspåren och skydda stingen mot slitage.

 

Tossu 2.0-skon har en unik formgjuten EVA-mellansula. Konstruktionen av denna sko är utformad på ett sätt som fäster den övre delen extremt väl på den undre delen genom både limning och sömnad av delarna. Konstruktionen möjliggör också enkel, robust och säker montering av Vision-piggarna. Den ger bra ankelsupport, och den främre gummifångaren ger effektivt skydd mot stenar. Finns tillgänglig med både filtsula och den nya Gummi™-sulan med förbättrat grepp.

 

 

Anpassa
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Kinetic X5 waist vadepakke Jakke, bukse og sko
Välj
36%
3 499:-
5 497:-
9
Support
402002