361753

Vision Nahka Michelin Vadarsko 44

För maximalt grepp och topp komfort

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Vision Nahka Michelin är en modern vadarsko som ger dig maximalt grepp och högsta komfort. Vadarskons övre del är gjord av nubuckläder, mikrofiber och nylonnät. Snörningen börjar långt fram vilket gör att du kan spänna skon perfekt efter fotens form. För extra styrka har skon trippel- och dubbelsydda sömmar, mellansulan som är sydd och limmad och en kraftig tåhätta som ingår i yttersulan gör detta till en superstark sko.

 

Michelinsulan som Vision har designat tillsammans med den världsberömda däcktillverkaren Michelin erbjuder flera fördelar jämfört med många andra gummisulor.

 

Tåhättan på framsidan är inbyggd i yttersulan så att de inte går att separera. Mönstret på sulan är inspirerat av Michelin LTX A/S-däck med modifieringar riktade för vadning. För extremt jämna förhållanden har försänkta lägen gjorts för Tungsten Carbide dubbar som kan användas vid behov.

 

Själva gummiblandningen är en blandning av terräng- och skandinaviska vinterdäcksblandningar. Precis som de dubbfria vinterdäcken på snö ger dessa sulor dig ett mycket bra grepp på stenar. Ju mer tryck du lägger på sulan, desto mer greppar den om bergsytan då den mjuka blandningen anpassar sig till den ojämna ytan.

 

Förutom ett bättre grepp har skon även en bättre känsla när man vadar. Den mjuka och väl anpassningsbara yttersulan i kombination med flexibel EVA-mellansula gör att du känner vad som ligger under din sko, men ger samtidigt tillräckligt med stöd även under de svåraste förhållanden. Även på längre resor är den fortfarande bekväm och skon har bra vridstyvhet.

 

  • Michelin gummisula med inbyggd tåhätta
  • Material: Läder, mikrofiber och nylonnät
  • Dubbla och trippel sömmar
  • Långt snörningssystem för perfekt åtdragning
  • Infällda lägen för Tungsten Carbide dubbar
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
361753