126056

CdC Biot Comparadun Olive #12

Köp 12 flugor och få en gratis flugask

Varunummer: 144203
33:-
-+
18 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

CDC Comparadun ett favoritfönster bland många älvfiskare.  speciellt i storlek 16 och mindre är dette en fantastisk dagssländeimitation. Vid första ögonkastet kan vingen verka lite kompakt, men det er tydligen inget problem sett från fiskens synsvinkel. På de lugnflytande strömsträckorna har fisken extremt svårt att motstå att stiga på denna fantastiska fluga!

En annan bra anledning till att testa denna fluga är att  Comparaduns klarar av att flyta bättre än många andra Dagsländeiomitationer. En annan av anledningarna till att många håller CDC Comparadun’s högt är att flugan är lätt att se på vattnet, även i de minsta krokstorlekarna. Med Comparadun kommer du enkelt kunna följa flugan med blicken från att flugan landar i vattnet till att driften är klar. 

Du kan välja att använda dig av Guideline CDC- olja på vingen och när det kommer till kroppen på flugan kan du välja att använda dig av  Guideline CDC gel eller TMC Dry Magic, Båda av dem funkar bra. När du impregnerar svansen dra gärna så den hamnar i linje med resterande delen av kroppen. Det funkar även att impregnera hela flugan med CDC Gel eller Dry Magic, men använd sparsamma mängder så du inte kladdar till vingen. 

Detta är verkligen en fluga du vill ha i din flugask så har du ingen borde du verkligen kika in denna fluga!

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
126056