630585 630585

Tufte M Active Tee V2 Sky Captain M

Snabbtorkande och bekväm t-shirt

Varunummer: 260193
293:-Kampanjpris
399:-Ordinarie pris
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Tufte M Active Tee V2 är en träningströja för män som är både lätt, snabbtorkande och väldigt skön att träna i, perfekt för aktiva fisketurer med tunga lyft.

 

  • Elastiska sömmar
  • Raglan ärmar
  • Snabbtorkande material


Dessutom transporterar t-shirten fukt snabbt. Sömmarna är elastiska, platta och irriterar inte, och placerade så att de inte kommer i konflikt med rörelse. Paneler har även lagts till under ärmarna så att du inte har irriterande sömmar i armhålorna medan du tränar.

 

T-shirten har en smal passform. På ärmarna och ovansidan av ryggen hittar du Tufte reflex-loggan, så du syns om du går en joggingtur på kvällen. Tufte Active är träningskläder som passar alla män oavsett aktivitetsnivå, oavsett om du ska ta en rask promenad eller ett hårt pass i roddmaskinen. .

 

Material
90% återvunnen polyester och 10% elastan

Tvättråd

  • Maskintvätt 40
  • Använd inte blekmedel eller sköljmedel. Produkten är naturligt mjuk och fibrernas egenskaper kan förstöras av kemikalierna i sköljmedlet.
  • Det rekommenderas att torka utan att använda torktumlare
  • Stryks vid låga temperaturer (under 110 grader, 1 märke på strykjärnet)


Om Tufte Wear
Olaf Tufte har de senaste åren arbetat med att utveckla en underklädeskollektion baserad på bambufiber. Varför? Bambu är superabsorberande, naturligt antibakteriellt, värmereglerande och miljövänligt. Plaggen har redan använts av världens främsta idrottare, både i vinter- och sommarsporter. Nu är de äntligen tillgängliga för alla.

Olaf Tufte är en av Norges ledande tävlingsroddare och ställer höga krav på sig själv och samma kvalitetskrav gäller naturligtvis för Tufte Wear. Plaggen är av högsta kvalitet och har en passform som sitter bekvämt oavsett kroppsform. Vi tror att bambuplaggen från Tufte Wear kommer att bli favoriter i din underklädeslåda.

Recensioner
Frågor & svar
Support
630585