450464 450464 450464

Tufte W Bambull Longs-Switch S

Heather Rose Melange

Varunummer: 251846
673:-Kampanjpris
899:-Ordinarie pris
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Tufte W Bambull Longs-Switch

 

Favoritunderstället till damer från Tufte - i vändbar version!

 

Vi har gjort Bambull® Longs för kvinnor i version 2.0. Här får du den härliga komforten från Tufte Bambull® men i en version som är sydd så att den kan användas snyggt på båda sidor. Ullsidan är markerad med ett litet får – behöver du extra värme kan du vända plagget så att ullen vetter mot kroppen. Voila!

 

Bambull® Switch-plaggen från Tufte är perfekta för alla typer av utomhusaktiviteter; promenader, skidåkning, cykling eller annat. Använd sidan med bambuviskos mot huden varma dagar, eller vänd på den och ta in ullsidan om det är kallt. Den här stiletten är perfekt under ett par vandringsbyxor, eller helt enkelt med ett par jeans en vanlig men kylig dag på kontoret.

 

Plagget är kategoriserat som varmare än vår klassiska Bambull®, detta på grund av möjligheten att vända plagget och få merinoull intill huden, vilket ger en ännu högre grad av värme. Om du har mycket känslig hud kan ullsidan av plagget klia. Bambull® Switch är därför inte garanterat repfri. Denna garanti gäller endast den klassiska versionen av Bambull®.

 

  • Material: 47 % merinoull, 41 % bambusviskos, 12 % nylon och elastan
  • Underhållsråd: Maskintvätt på ullprogram i 30°C, torka inte i torktummlaren, använd inte skölj- eller blekmedel, kan strykas på låga temperaturer. 
  • Vikt: 240 gsm

     

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
450464