450152 450152 450152 450152 450152

Tufte Active Thermal Set Black Beauty S

Superundertøy til herre

Varunummer: 251742
588:-Kampanjpris
799:-Ordinarie pris
-+
5 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Tufte Active Thermal Set

 

Tufte Active Thermal Set är Tuftes nya superunderkläder, gjorda av 100 % bambukol; ett miljövänligt material som begränsar miljöfientligt avfall och är känt för att vara mycket bra för känslig hud.

 

 

Superunderkläderna vi har gjort har en våffelmönstrad konstruktion för bra ventilation, och har bra fukttransporterande egenskaper samtidigt som de är snabbtorkande. Dessa egenskaper gör Active Thermal till ett utmärkt val för hög aktivitet.

 

 

Setet består av en långärmad tröja med rund hals och byxor med resår i midjan. Plaggen är sydda med platta sömmar för extra komfort.

 

Tröjan har rund hals, långa ärmar och en tight passform. För extra komfort sys paneler in under ärmarna så att det inte finns några sömmar som irriterar dig medan du är aktiv. Byxorna har mjuk Tuftestickning i midjan. För att göra superunderkläderna så bekväma som möjligt är både ovan- och underdelen sydda med platta flatlocksömmar som inte orsakar irritation. 

 

Detta setet är lite litet i storlekarna och väljer du mellan två storlekar rekomenderar vi att du går upp en storlek. 

 

Material

  • 100 % bambukol
  • Materialvikt: 140gsm

Bambukol är bambuväxter som har bränts i en ugn vid temperaturer från 800°C till 1200°C. Råvaran och den färdiga metervaran är bättre ur ett miljöperspektiv då det förorenar mindre under produktionen jämfört med konventionell polyester som vanligtvis används i superunderkläder. Dessutom är den mjuk, allergivänlig och helt vegansk.

 

Tvättanvisning

  1. Maskintvätt i 40 grader
  2. Använd inte skölj- eller blekmedel
  3. Torka utan torktummlare
  4. Går att stryka på låga temperaturer
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
450152