376670

TMC 600SP #1 Saltvatten

Tiemco Enkelkrok

Varunummer: 227364
149:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

TMC 600SP är en stark och superspetsig krok för saltvattenflugor. Spetsen är något böjd för bästa krokning av fisken. Rakt öga, 3X tung, 3X bred, 2x kort, SPR-punkt, svart nickel. Har satt en ny standard på flugkrokar för tarpon och liknande fiske där bara det bästa är gott nog. Är stor i storlek, 1/0 är samma storlek som owner Aki 3/0.

Paket med 10 stk..

Tiemcos avancerade teknik har revolutionerat design och tillverkning av flugkrokar. Med sin unika produktionsprocess förbättrar de ständigt krokarnas egenskaper. Mottot Think in the Field speglar väl Tiemcos uppdrag att kontinuerligt utveckla flugfiskeprodukter som uppfyller våra krav på funktionalitet och design. Naturen är en plats för lärande och produktutveckling. Fisken, fiskesituationen och bytet avgör hur produkterna kommer att utformas.

Tiemco-krokarna är kemiskt härdade och rakbladsvassa krokar. Krokarna är noggrant anpassade till applikationen när det gäller motståndskraft, styrka och vikt. Om du letar efter en krok för tarponfiske eller en midge kan du vara säker på att Tiemco har en krok för dig.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
376670