643348 643348 643348 643348 643348 643348 643348 643348 643348

Tickless Pet Beige

Kemikalfri ultraljuds fästingavvisare

Varunummer: 263383
299:-
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Tickless Pet är en kemikaliefri ultraljudsflåttavvisare för hundar och katter som är både miljövänlig och inte innehåller några kemikalier eller dofter. Detta är den idealiska lösningen för att hålla fästingar borta från katter, hundar och andra pälsdjur.

 

  • Kemikalie-fri
  • 1,5 meters räckvidd
  • Ingen lukt eller doft
  • Säker att använda för alla
  • Vetenskapligt bevisad
  • Säsongslångt skydd
  • Förebyggande lösning

 

Det är miljövänlig, icke-giftig och släpper inte ut kemikalier eller dofter, vilket gör den säker att använda för alla. Enheten sänder ut ultraljudspulser som är omärkliga för människor och djur, men stör fästingar och håller dem borta. Den effektiva räckvidden är cirka 1,5 meter. Enheten är främst avsedd för förebyggande ändamål. Genom att fästa den användarvänliga, lilla enheten på kattens eller hundens halsband kan parasiter hållas borta i 6-12 månader efter aktivering, så att du och ditt husdjur kan njuta av naturen.

 

På grund av den senaste fältstudien kan vi dra slutsatsen att enheten är 94 % effektiv mot fästingar utan att använda några farliga kemikalier! Om du vill uppnå den mest effektiva skyddet i områden med hög fästingförekomst, använd Tickless tillsammans med ditt vanliga fästingmedel. Det är icke-giftig och släpper inte ut kemikalier eller dofter, vilket gör den säker att använda även för unga, gamla, sjuka eller dräktiga husdjur.

 

Enheten sänder ut ultraljudspulser som är omärkliga för människor och husdjur, men stör fästingar och loppor och håller dem borta från ditt husdjur. Den effektiva räckvidden är cirka 1,5 meter. Enheten är främst avsedd för förebyggande ändamål.

 

TICKLESS®-teknologin har genomgått rigorösa tester och har visat sig vara effektiv genom en klinisk studie vid School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory vid University of Camerino, Italien.

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
643348