399851 399851 399851

Ticket To The Moon Mini Hammock

Pink/Purple

Varunummer: 235054
499:-
FargevariantPink/Purple
Visa varianter som lista
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Mini-hängmattan för barn

 

Om du är trött på stora otympliga barnvagnar bör du överväga smidigare alternativ när du reser. Mini-hängmattan är utformad för de obligatoriska sovstunderna för spädbarn och små barn. Nu kan du vagga barnet till sömns utan långa promenader med vagnen i närheten eller sömndrivande bilresor. Det kräver några omgångar med anpassning från barnets sida, men när ni har kommit igång finns det ingen återvändo. Mini-hängmattan är också ett perfekt resekomplement för småbarnsfamiljen. Den fungerar perfekt som gunga för lek och skoj för de lite större barnen.

 

Ticket To The Moon-hängmattor är tillverkade av ett elastiskt nylonmaterial som fördelar trycket jämnt över hela kroppen. Materialet andas bra och ger bra användarkomfort. Förutom att vara Norges mest sålda hängmatta är den förmodligen den mest slitstarka på marknaden.

 

Vi rekommenderar att du använder de förspända upphängningslinorna (extra utrustning) som är avsedda för hängmattor så att hängmattan inte sjunker ned mot marken under användning.

 

  • Vikt: 200 gram
  • Mått: 150x100 cm
  • Tvättbar vid 30 grader

 

  

 

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
399851