430972

Ticket To The Moon Honey Moon

Burgundy/Dark Yellow

Varunummer: 245375
1 899:-
FargevariantBurgundy/Dark Yellow
Visa varianter som lista
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Ticket To The Moon Honey Moon - I denna hängmattan finns det gott om plats för två personer.

 

Ticket To The Moon hängmatta är tillverkad av fallskärmsmaterial (silkesnylon) som anpassar sig efter din kropp. Detta fallskärmsmaterial är både hållbart och mycket bekvämt, en fantastisk kombination av elasticitet och andningsförmåga. Hängmattan är perfekt för sporadisk avkoppling, skogsvandringar, jakt, fiske och såklart en eftermiddagsvila. Du kan sitta upprätt med ryggstöd om upphängningspunkterna samlas, ligga nästan plant genom att lägga dig cirka 30 grader snett i hängmattan.

 

Om du planerar att övernatta bör du spänna hängmattan så att den är horisontell innan du lägger dig i den. Det rekommenderas att använda en liggmatta och eventuellt en tunn ryggsäck/kläder etc. under liggmattan för att platta ut profilen på hängmattan. Därmed ligger du nästan horisontellt. Bubbelversionen ger bra skydd mot insekter och väder/vind på grund av de högre sidoväggarna. Den är motståndskraftig mot röta och snabb att torka (maskintvätt 30 °C).

 

Den packas in i sin egen halvmånformade påse för förvaring och transport och monteras mycket enkelt med hjälp av upphängningstauret.

 

  • Längd: 500 cm
  • Bredd: 300 cm
  • Vikt: 1,3 kg
  • Karbinhakar, rep och "sleeve" (en överdrag som du kan fästa utanpå hängmattan när den inte är i bruk) medföljer
  • Tyg: Fallskärmsilke nylon
  • Sömmar: Trippelsömmar (nylon)
  • Material: Fallskärmsilke nylon med rostfria stålkrokar

 

Detta fallskärmsmaterial är både hållbart och mycket bekvämt, vilket ger en fantastisk kombination av elasticitet och andningsförmåga. Dessutom är det mycket lätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
430972