621363

Tasmanian Devil Live Skin Herring 13,5g

Den originale aggressive sluken

Varunummer: 257890
90:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Tasmanian Devil Live Skinn är vidareutvecklingen av den världskända original Tasmanian Devil utvecklad i Tasmanien av angelägna sportfiskare med god tillgång till både floder, sjöar och hav.

 

 

  • Effektivt fiskedrag
  • Mycket lockande promenad
  • Imiterar skadad fisk
  • Många färgvariationer

 


Sportfiskare som jagar både havsöring, öring och lax i sötvatten har länge haft en fascination för beten från Tasmanian Devil på grund av formen, färgerna och oregelbundna rörelserna dessa beten har. Detta har gjort dem till en fast favorit bland både australiensiska, amerikanska och, naturligtvis, europeiska sportfiskare i över fyrtio år. Men en sak som alltid har saknats med den tasmanska djävulen är deras förmåga att imitera den sanna färgen på en levande betesfisk. Det håller på att förändras nu.

 

De nya Tasmanian Devil Live Skins är de första någonsin i sortimentet med realistiska levande betesfiskskinn. Färgmönstret är taget från en högupplöst bild av en riktig fisk och kopieras sedan till high-end film, som sedan implementeras i beten. Detta ger Tasmanian Devil Live Skin ett otroligt realistiskt och verklighetstroget utseende, som havsöring och öring kommer att tycka är oemotståndliga.

 

Tassie devils är ett utmärkt bete för öring, oavsett om du kastar från land, från en båt eller doge och trolling. De kan fiskas effektivt i olika hastigheter och djup för att passa förhållandena, vilket gör dem till ett av de mest effektiva öringbeten på marknaden. Om du vill lägga till lite extra spänning till ditt mete, se till att prova en Tasmanian Devil Live Skin-lock.

 

Genom åren har utvecklingen även inneburit samarbete med Australian Maritime College. Där finns experter på vattendynamik som har hjälpt till att åstadkomma både längre kast, möjligheter på fler djup och extra lockande promenad. Perfekt för trolling, kast från land, fiske från båt och längs älvstranden.

 

Beten är idealisk för havsöring (13,5g), samt de flesta andra fiskarter som äter annan fisk. Tasmanian Devil har blivit enormt populär bland sportfiskare och därför består vårt sortiment nu av ett stort antal olika varianter med variationer i färger och vikter.

 

Tasmanian Devil är väldigt supereffektiv för trolling och perfekt för dvärgfiske från roddbåt och kanot, samt är supereffektiv för havsöring i fjordarna och lax i älvarna. Kan även användas för jiggning i både salt och sötvatten.

 

Den världsberömda Tasmanian Devil är mycket populär för fiske efter öring, havsöring och lax. Men all fisk som äter annan fisk lockas snabbt in i attacken när den tasmanska djävulen simmar i vattnet.

 

Vilka fiskar passar vikterna för?


13,5g är den mest populära storleken för vanligt fiske och för trolling. Perfekt för havsöring.

 


Tasmanian Devil är faktiskt ett genomlopp som levereras med metallkablar och diskantkrokar redan installerade. Men om så önskas kan detta skäras bort och du kan använda nylontröjorna till en enkel- eller diskantkrok. Kom bara ihåg att använda en pärla i slutet av senan, innan kroken. Då kan havsöringen plaska hur mycket den vill utan att kunna använda draget som brytspö för att ta sig av kroken.

 

Berättelsen om den tasmanska djävulen


1934 grundade Eddie Wigston en butik i staden New Norfolk, belägen vid Derwent River (ett populärt öringfiskedistrikt) 35 kilometer uppströms från Hobart, Tasmaniens huvudstad.

 

Han var en ivrig skytt och fiskare och drev verksamheten känd som E.L. Wigston där han sålde radioapparater, skjutvapen och fiskeutrustning tills hans söner var gamla nog att gå med i företaget.

 

Familjen Wigston är angelägna sportfiskare och under 1960-talet ägnades mycket tid åt att experimentera med hemmagjorda fiskebeten. Över ett gott glas öl på den lokala klubben en fredagskväll i slutet av 70-talet diskuterades begreppet massproducerande gobblers ingående av Eddie, Ian och Garth.

 

Sväljs
Rännan skulle bestå av en ihålig viktad torpedformad central kärna omgiven av plast som inkluderade böjda vingar ut på varje sida. En trådögla med fäst krok skulle passas genom kärnan. Olika mönster, färger och design skulle målas på utsidan av avloppet.

 

Det viktiga namnet Tasmanian Devil
Ett namn på ravinen var viktigt, och till slut föll valet på "Tasmanian Devil". Detta är taget från det aggressiva tasmanska pungdjuret. "Tassie Devil" som den är mer tillgiven känd som föddes.

 

Mot slutet av 1979 kom produktionen äntligen igång. De tidiga versionerna av beten togs mycket snabbt upp av angelägna sportfiskare när efterfrågan började överstiga produktionskapaciteten. Från en ödmjuk början som handgjord produkt köptes lämplig utrustning och teknik in för uppgiften att öka maskinproduktionen. Eddie själv fortsatte i rollen som Chief Lure Tester tills han gick bort 1990.

 

Under åren har Tasmanian Devil också fått hjälp av Australian Maritine College för att förbättra vattendynamiken för att uppnå längre kast, bättre fiske på fler djup och för att främja en extra lockande promenad när man vevar in.

 

Världs marknad för Tasmanian Devil


De första stegen för att börja exportera från Tasmanien inleddes med lanseringen i Nya Zeeland 1984. Eftersom öringfiske är en världsomspännande sport och för många en livsstil, började ordet spridas till sportfiskare i många länder, inte bara till Nya Zeeland och Australien ligger närmast. Efterfrågan ökade med Tasmanian Devil nu tillgänglig i nästan 40 länder.

 

Tasmanian Devil, som introducerades 1979, är nu fortfarande tillgänglig i den populäraste vikten 13,5 gram. Tre andra modeller har utvecklats med 7, 26 och nu 20 grams versioner lagt till sortimentet. Det totala antalet färgkombinationer har varit över 100 färgalternativ för att tillgodose alla möjliga förhållanden. Detta antal varierar ofta från land till land beroende på vilken typ av fiske och vilken typ av vatten det fiskas i.

 

Tasmanian Devil producerar också en 45g metall saltvattensbete, Salty Devil, som för närvarande finns tillgänglig i ett begränsat antal färger.

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
621363