348943 348943

Søvik Makrillhäkla

Ett tackel som makrillen älskar

Varunummer: 218147
249:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Natural Bait-serien från Søvik består av ett urval beprövade kvalitetsredskap för betesfiske i sjön.

Under 2020 utökas utbudet med tre nya superriggar, inklusive ett par gamla bekanta från Fiskeskolan.

De nya riggarna är Fireball, Tandem Rig och Clip-on Paternoster, och det råder ingen tvekan om att det är stora fiskfångare.

Alla riggar är bundna på stark lina och med kvalitetskomponenter, speciellt anpassade för norska förhållanden.

Nu behöver du inte göra knytjobbet själv. Vi har gjort det åt dig. Allt du behöver göra är att nå upp och få verktyget till botten!

Här har norska havsfiskare tagit fram en serie redskap med tanke på betesfiske i havet. Här hittar du det mesta för fiske med bete för bland annat Skate, Lysing, Lange och Brosme. Men även arter på grundare vatten som vitling, kolja och torsk.

Bogser används i kombination med havsfiskebom eller glidbom. Spetsig och rejäl krok med Waterlight och bra självlysande slang lockar lång, bete och passar utmärkt för skridskofiske.

011 - Eldklot
Denna geniala betesfiskerigg kombinerar sänkor och krokar och kan användas både till drivfiske, långsam trolling och inte minst jigging.

Här behövs ingen extra sjunkande vikt, det är bara att ställa upp med hel eller halv betesfisk, knyta ordentligt med elastisk surrningstråd och börja fiska.

Alla sjöjägare faller för Fireball som är utrustning med både självlysande gummislang och blinkande Waterlight, men framförallt belysning och långlinor är svaga för detta bete när man fiskar uppe i vattenlagren.
L. 170cm/Ø. 1,2 mm/1,4 mm krok #11/O

012 - Tandemrigg
Det här är riggen för dig som letar efter riktiga storfiskar.

De två kraftfulla krokarna i #11/O är designade för att rigga en hel betesfisk i olika storlekar, och riggen är avsedd för fiske efter stillastående eller drivande båtar.

Riggen är knuten på stark lina och utrustad med slitstarka och självlysande Lightsleeves, som både attraherar fisk och skyddar linan från vassa fisktänder.

Riggen är även försedd med en tunnare vikfront från svivel ner till sänket.

På så sätt sliter du bara ut sänket om du fastnar riktigt i botten. Ett måste för den som letar efter havets stora jägare.
L. 380cm/Ø. 1,2 mm/1,4 mm/0,70 mm krok #11/O

013 - Clip-on Paternoster
Här är havsfiskeriggen som ger dig många valmöjligheter.
Huvudlinan är utrustad med två kraftfulla svirvlar med 2,5 meters intervall och i paketet ingår fyra olika galgar så att du själv kan bestämma vad du vill fiska med från tur till tur.

Detta är en allround paternoster som kan användas till många olika arter, men hängarna som följer med är avsedda för stora fiskar.
Filéer av sill, makrill eller sej fungerar utmärkt som bete till dessa. Tänk på att använda elastisk surrningstråd för att betet ska sitta bättre.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
348943