389710 389710

Sufix 832 Braid Black Mamba 0,38 mm

150m

Varunummer: 231687
240:-Kampanjpris
279:-Ordinarie pris
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Kamouflagefärgad linje som knappt syns för fisken. Långgjutande multifilament superline. Slät yta ger låg friktion i stavringarna och därför långa kast.

 

Hög känslighet och brottstyrka. GORE®, som även gör GORE-TEX®, och Sufix®, har tillsammans skapat en långgjutande multifilamentlinje med rätt egenskaper. GORE®-fibrerna är mycket släta och det yttre och inte minst inre slitaget som upplevs med multifilamentlinjer och smältlinjer reduceras just tack vare de släta GORE®-fibrerna. Friktion och ljud i Sufix® 832 är också nästan eliminerad på grund av de släta fibrerna.

 

 

Hur är detta möjligt i en fiskelina?
Sufix® unika R8 flätningsteknologi kombinerar HMPE-fibrer med GORE®-fibrer. Konstruktionen består av 8 fibrer och totalt 32 flätor pr tum, därav namnet 832 (7 buntar HMPE-fibrer och 1 bunt GORE® Performance Fibres). GORE®-fibrerna i kombination med detta sätt att fläta förbättrar slitstyrkan, kastegenskaperna och linans rundhet och jämnhet. Du får en "smörjande" effekt mellan de "torra" HMPE-fibrerna inuti vilket eliminerar det invändiga slitaget. Och linan blir även slät på utsidan med minimal friktion mot spolkanten och stavringarna, vilket ökar kastlängden märkbart. Provgjutning med maskin visar att gjutlängden ökar med 10 % i genomsnitt jämfört med liners utan GORE®.

Använd alltid tom
Vid fiske med multifilamentfläta och fused line ska alltid stötbeten användas pga mindre sikt mot jiggar, beten, spinnare och Rapala. Med stötdämparen uppnår du även lite stretch när fisken rasar iväg. En fortom tål också mer direktkontakt med vassa fisktänder och botten än multifilamentlina och smältlina.

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
389710