BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Sølvkroken Spesial Spinnare är en storsäljare och är en riktig klassiker som finns i många fiskares betesboxar.  

 

Spesial Spinnare roterar i riktigt låg fart tack vare sin konstruktion där kroppen går igenom bladet, detta tillsammans med färgerna gör att inga fiskar kan motstå detta bete. Spesial Spinnare funkar till både söt och saltvattensfiske efter predatorer men är extra bra för abborre, öring och röding!

 

  • Bästsäljare
  • Klassiker
  • Effektiv
  • Lättkastad
  • Spinner på låg hastighet.

 

De mest populära färgerna och kombinationer av Spesial Spinnare:

Detta är tips direkt från sølvkroken som du kan se på Youtube

BL - Svart med gula prickar

En spinnare som fiskas väldigt bra när det är mörkt tidigt på morgonen, sen eftermiddag och kväll, eller även om det är väldigt molnigt och lite regnigt. Skapar en bra siluett mot himlen som fiskarna under ser väldigt bra.
 

G/FL - Green Flake med glitter

Denna kombination av mörk färg som övergår till grönt och sedan till silver med glitter, har ingått i många tester de senaste 5-6 åren. Testerna har bevisat effektiviteten hos det gröna som bleknar till mörkt med glitter på. Green Flake med glitter är ett färgmönster som fiskar väldigt bra under alla förhållanden.

C/R - koppar med röda prickar

Fungerar bra i grumligt vatten och grumligt väder. Har även den välkända röda irritationsfärgen som fisken inte lämnar ifred. Fiskarna hugger ofta av irritation, inte av hunger, när något rött kommer framför dem.

S/D - Silver med röda prickar

Perfekt för soliga dagar, en ljus färg som fiskar bra när ljuset reflekteras under vattenytan. Ett av de mest klassiska färgsättningarna på skeddrag och spinnare. Ett av Sølvkrokens första och mest kända färgmönster.

FT/D - Fire Tiger med svarta prickar

Ljusa färger är mycket nödvändig om det är grumligt vatten eller allt annat misslyckas. Då är det dags att prova det där lilla extra som lockar dig att klippa. FT/D har grön, gul och röd färg på både kropp och spinnarblad, samt svarta prickar på själva spinnarbladet.

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
119507