102923 102923 102923

Buch Salmon 32g C / Koppar (Djupgående)

Köp 8 och få en gratis beteslåda

Varunummer: 114965
119:-
-+
16 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Buch Salmon Deep är ett särskilt bra drag för laxfiske i grunda laxälvar. Den speciella formen ger en lockande gång som fisken inte kan motstå. Den röda ringen på insidan är extra provocerande för laxen och retar den till attack. Låt draget driva med strömmen, håll linan tät och veva in.

 

Upplev fördelarna med denna djupgående sort av Buchlax. Med en tjockare sked erbjuder den en optimal fiskeupplevelse i grunda och kalla laxälvar. När du försöker komma närmare flodens botten är detta det perfekta laxdraget.

 

Sølvkroken bekräftar att detta är en av Norges allra bästa laxfiskeserier! Med över 50 års historia har Buch Salmon fångat stor lax över hela Norden. Dess unika bana, varierande färger och storlekar ger dig alla fördelar med flodens storlek och vattenvolym. Den djupa versionen kommer i 32 gram.

 

Unik design fångar fisk


Med en stor krökning växlar beten sida till sida i ån, vilket skapar en livlig, oemotståndlig och irriterande rörelse för laxen, som trots allt kastar sig på allt som irriterar den. Hemligheten är dess speciella design och den karakteristiska ringen inuti beten, en utmaning som laxen helt enkelt inte kan motstå.

 

 

Tillgängliga färger


Buch Salmon är ett universaldrag som passar till allt från stora laxälvar som Gaula och Altaelva, till mindre laxälvar på andra håll i norr.. Beroende på var du fiskar kan du anpassa fisket med olika färger som Sølvkroken har producerat.

 

 

  • Koppar
  • Koppar/svart
  • Koppar/Orange
  • Guld
  • Silver


Djupt Skeddrag

 

Med Buch Salmon Dyptgåde har du ett drag på 32 gram som är speciellt framtaget för platser där du behöver fiska djupt. Den tjockare designen och mindre ytan gör att den gräver sig ner i vattendragen, vilket gör att du kan nå laxen var den än befinner sig i floden.

 

Buch Lax finns i flera färger, anpassade till olika förhållanden och flodfärger. Har du några olika färgvarianter i avloppslådan kan du anpassa avloppsvalet efter vattenflödet, älvens färg och väderlek.

 

Vår vädjan är tydlig: Prova Buch Salmon när du jagar stor lax. Detta bete har rykte om sig att vara ett riktigt storlaxdrag och har fångat mycket storlax genom åren. Inte nog med det, utan Buch Salmon är även populär utanför Norge och har varit en favorit i brittiska och irländska laxälvar i över 50 år.

 

Gör rätt val för ditt fiskeäventyr. Välj Buch Salmon och upplev skillnaden idag!

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
102923