438214 438214 438214

Solo Stove Ranger Shelter Cover Askgrå

Skyddar eldpannan

Varunummer: 247780
652:-Kampanjpris
690:-Ordinarie pris
-+
6 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

En fantastisk följeslagare för din eldstad, detta vattentäta, hållbara skydd gör det enkelt att täcka och skydda din Solo-spis från regn och snö, vilket sparar tid och ansträngning att förvara den inomhus när den inte används.

 

 

Ranger väderbeständigt skydd är designat för att skydda mot väder och vind. Om du vill ha Solo Stove Ranger stående utomhus i alla väder kan du inte klara dig utan denna funktion.

 

För att skydda din Solo kamin Ranger på bästa möjliga sätt mot vind- och väderslitage är detta skydd perfekt. Locket har den perfekta passformen för din Ranger eldpanna, så det krävs mycket för att det ska blåsa av.

 

 

Ranger är inte bara väderbeständigt, det är också robust. Överdraget är tillverkat av PVC-belagd polyester, vilket gör det 100% vattentätt. Detta kommer att skydda din eldpanna oavsett om det regnar, snöar eller är stark vind.

 

 

Detta skydd kommer att skydda din eldstad året runt och förlänger eldstadens livslängd. Använd utkastet mellan varje gång du använder din Solo Stove Ranger, så blir jobbet enklare när du eldar på den nästa gång.

 

Huven har ett kupoltak som stöds av en förstärkt 6061 aluminiumram (3 mm tjock). Det kupolformade taket förhindrar att vatten samlas på toppen och förstör locket.

 

Handtaget på ovansidan gör det enkelt att ta av skyddet och på din Yukon.

 

Kom ihåg att låta eldpanna svalna helt innan du sätter på locket.

 

Storlekar och färger

  • Vikt 0,50 kg
  • Storlek som används: 45,7 x 45,7 x 38,1 cm
  • Storlek packad: 21 x 13 x 0,5 cm
  • Tillgängliga färger: Ljusgrå, Svart och Askgrå


Det vanliga transportskyddet du får vid köp av din Ranger är endast avsett för användning för inomhusförvaring.

 

Frågor kunder har om Værfast-skydd till Solo Stove


Kan du förvara eldpannan utomhus med detta lock?

Jo det kan du. Överdraget skyddar mot att nederbörd hamnar under eldpannan och underlättar när du ska använda eldpannan igen.

Vad är skillnaden mellan detta lock och det svarta transportlocket som följer med eldpannan?

Detta överdrag är gjort för att tåla alla slags väder och utomhustemperaturer. Transportkåpan är endast avsedd för transport av eldpannan och för förvaring inomhus.

Hur fixeras locket?

Locket går inte att fästa på eldpannan, men det är gjort för att passa bradpannan perfekt, vilket gör att det inte bara kan blåsa av lätt.

Finns omslaget endast i denna färg?

Det kommer 2 nya färger under våren. Svart och mörkgrå.

Recensioner
Frågor & svar
Support
438214