438025 438025 438025 438025 438025 438025 438025 438025

Solo Stove Ranger Grilltopp

Topp i gjutjärn tilll Solo Stove Ranger

Varunummer: 247717
2 164:-Kampanjpris
2 290:-Ordinarie pris
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Solo Stove Ranger Grill Top låter dig grilla på öppen låga, medan du är på resa, i stugan eller i trädgården. Denna grilltopp med gjutjärnsgaller är perfekt anpassad till din Solo Stove Ranger. Äntligen kan du rostbiff, grilla kotletter, rosta paprika och bli familjens grillmästare

 

  • Grilltopp till lägerelden
  • Solid gjutjärnsgaller
  • Gjutjärnsgaller med spår för fettuppsamling
  • Sockel för stabil placering av grilltopp


Levereras med bas

 

Grilltoppen levereras med en bas som lyfter upp grilltoppen från Solo Stove. Denna bas används även till wokplatta och stekplåt.

 

Passar till det mesta


Gjutjärnsgrillens breda galler och breda tillagningsyta kan glädja och mata vilken publik som helst. Du kan rosta ale som kan grillas. Komplettera alla recept med vedeldade smaker av ek, hickory, lönn och mer.

 

Lätt att använda


Nybörjare kan enkelt bemästra matlagning med öppen eld på nolltid med Solo Stove Cast Iron Grill Top genom att utnyttja den naturliga intensiva grillvärmen. Den värms upp gradvis och jämnt och överför sedan värmen jämnt till grillen för att bibehålla perfekta tillagningstemperaturer med bara ett enda lager brinnande glöd under.

 

Långvarig


Livslängden på gjutjärnsprodukter är oöverträffad och beror på dess förmåga att steka. Med funktioner som non-stick och polymeriserad, är en gjutjärnsgrill lätt att rengöra under en livstid av användning. Gjutjärnsgrillen slits in utan att slitas ut, vilket skapar obegränsade möjligheter att tända upp i många år framöver. Kom bara ihåg att rengöra den ordentligt och olja in den efter rengöring, som med andra gjutjärnsstekpannor och vattenkokare.

 

Bärbar


Smart designad med bärbarhet i åtanke, allt från förpackning till montering är enkelt, så du kan fokusera på att laga vedeldad mat. Gjutjärnsgrillen kompletterar Solo Ranger Cooking System som är designat för att enkelt förvaras och ta med vart du vill laga mat.

 

Solo Ranger matlagningssystem


Aolo Stove Ranger Grilltop är en del av upplevelsen av att skapa goda stunder med god mat. Middag ute på promenad eller i trädgården och lågan som du lagar maten på ger en komplett upplevelse.

 

Mått

  • Lämplig för varaktiga minnen och högsta prestanda
  • Kokytans diameter: 37,5 cm
  • Navbasens diameter: 37,5 cm
  • Sammanlagd höjd: 56 cm
  • Sammanlagd vikt: 14,1 kg

 

Vad undrar kunderna om Solo Stove Ranger Grill Top?

Kan detta användas medan eldpannan är i full eld?

Vi rekommenderar att tända eldpannan och låta den brinna ner lite innan du grillar på den. Eldpannan avger mycket värme, så om du ska undvika helt bränd mat är det skönt att låta lågorna lugna ner sig lite.

Hur sköter du grillgallret så bra som möjligt?

Grillgallret ska endast tvättas med varmt vatten för att inte ta bort det naturliga oljeskyddet. För fastbrända matrester kan du använda grillskrubb för rengöring. Grillgallret ska inte ligga i vatten under lång tid och det måste torkas väl efter tvätt. Smörj helst med lämplig olja efter rengöring.

Följer stativet till grillgallret med?

Ja, basen/stativet ingår. Grillgallret ska inte placeras direkt på eldpannan. Detta stativ kan även användas om du ska använda en wok eller stekpanna.

Måste stativet för grillgallret användas?

Ja, det måste användas vid användning av grillgallret. Grillgallret ska inte placeras direkt på eldpannan.

Förstör fettet från maten eldpannan?

Det lilla fettet som hamnar i eldpannan förbränns snabbt och förstör inte eldpannan.

Måste jag ta bort flamringen för att använda grillen?

Nej, grilltoppen kan placeras ovanpå flamringen.

Recensioner
Frågor & svar
Support
438025