424446 424446 424446 424446 424446 424446

Solo Stove Bonfire Kit

Røykfri bålpanne

Varunummer: 243212
4 499:-
-+
12 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Solo Stove Bonfire har blivit en favorit över hela världen. Innan Solo Stove Bonfire brukade folk samla veden, stapla upp den för att göra upp eld, försöka skydda den från vinden och samtidigt få tillräckligt med luft för lågorna. Även den bästa lägerelden kunde kämpa ibland. Med Solo Stove är problemet löst och lågorna kontrolleras, effektiviseras och röken elimineras.

 

  • Lite rök
  • Effektiv
  • Gedigen byggd
  • Bärbar
  • Flexibla användningsområden


Är du någon som älskar värmen från vedeldning? Solo Stove Bonfire är vår storsäljare och den perfekta brasapannan för terrassen. Solo Stove Bonfire är designad så att den kan placeras direkt på terrassgolvet. Den nedre ringen på eldpannan skapar ett avstånd till marken.

 

 

Effektiv förbränning


Solo Stove Bonfire är designad på ett sätt som sätter effektiviteten i fokus. Med dubbla väggar suger den in luft från botten och tillför varmt syre till pannans topp. Och den bästa delen? Minimal rök och aska! Det gör inte bara Bonfire lätt att rengöra, utan du behöver inte avsluta kvällen med pinsam lägereldsrök.

 

All rök brinner vid en viss temperatur och under rätt förhållanden. Eldpannan är utformad för att skapa dessa förhållanden. När den varma luften kommer ut genom hålen i toppen sker en ny reaktion där den brandfarliga rökgasen tar eld. Detta resulterar i en ny förbränning som skapar mer värme.

 

Solid, genialisk konstruktion men få delar


Eldpannan består av 3 delar. En bottenring, själva eldpannan och en flamring.

 

Den nedre ringen hjälper till att skapa avstånd från marken. Det gör att du kan placera eldpannan på många olika ytor. Även direkt på terrassen.
Eldpannan är en helsvetsad konstruktion. Nedan hittar du ett diagram över hur detta ser ut inuti.
Den flammande ringen ska samla upp lågorna.

 

 


Test av Solo Stove Bonfire: Rekommenderas!

Citat: "Denna eldpanna är en av de bästa sakerna vi har provat. Vi har aldrig blivit så överraskade av ett sådant test tidigare, på ett positivt sätt. Vi kan med tillförsikt rekommendera denna eldpanna till dig." +  "En av de bästa eldstäderna vi någonsin har provat. Rekommenderar verkligen den här"

Les sammenligningstesten av Solo Stove Bonfire


 

Storlek
Höjd: 35,5 cm
Diameter: 49,5 cm
Vikt: 9 kg


Paketet innehåller
1x Solo spis brasa
1x bålställ
1x Bärskydd för Bonfire


Användning och underhåll


När brasan har packats upp är den redo att brinna i din trädgård, bakgård eller campingplats. Om du bränner dig på en värmekänslig yta rekommenderar vi att du använder Bonfire tillsammans med ett stativ.
Vi rekommenderar att använda träslag som enbär, lönn, hickory och ek, men björk och lövträd ger mycket bra resultat. Gran och tall kan också användas men brinner snabbt.
Sätt i 4-6 medelstora stockar, var noga med att inte fylla veden över hålen i toppen av brasan. Detta kommer att minimera rök och optimera din låga.
När en låga tänds blir elden extremt varm. Behandla din eld som en varm eldstad. Kom nära, men inte för nära.
För att rengöra och förvara elden när elden är släckt och eldstaden är sval, vänd den upp och ner för att tömma eventuell kvarvarande aska i elden.
Förvara Bonfire på en sval, torr plats när den inte används.
Inga tillbehör krävs för att använda eldstaden. Men vi erbjuder flera tillbehör för att förbättra din eldstadsupplevelse.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
424446