441627 441627 441627 441627 441627

Smith Optics Embark Purple Cinder Hi-Viz

Polar Opal Mirror

Varunummer: 248915
2 199:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Smith Optics Matte Purple Cinder Hi Viz med ChromaPop Polarized Opal Mirror-linser är perfekta för vandring på isiga glaciärer, höga bergstoppar, soliga påskdagar och fisketurer när solen smyger in från sidan och stör din koncentration på kastet och presentationen av dina flugor.

 

Att skydda dina ögon från solen är viktigt året om, oavsett om du åker skidor, fiskar eller klättrar i bergen. Smith Embark-solglasögonen är designade för att klara tuffa och skiftande förhållanden samtidigt som de förbättrar kontrasten, vilket är användbart både på glaciärer, snötäckta landskap och vid havet.

 

De avtagbara och ventilerade sidoskydden ger extra ljusskydd från sidan, och de justerbara bågarna har en låg profil och kan anpassas för bästa passform. Ett huvudband säkerställer att du inte tappar glasögonen, oavsett om det blåser på fjället eller om du är på väg till dina favoritfiskeställen.

 

ChromaPop™ levererar förstklassig prestanda genom att öka färg- och kontrastuppfattningen över hela linsspektrat, vilket ger dig alltid bästa möjliga sikt. Med dessa avtagbara och ventilerade sidokåpor får du extra skydd från sidljus, och de justerbara bågarna med låg profil kan anpassas för bästa passform.

 

Ett brett band ser till att Smith Optics Matte Purple Cinder Hi Viz sitter bekvämt på ditt huvud, både när det blåser på fjället och när du tar båten ut till dina fiskeplatser.

 

 

Vision - Syn

  • ChromaPop™ polariserade linser ger färg- och kontrastförstärkande prestanda över hela linsens yta. De minskar reflektioner och bländning samtidigt som de förbättrar färger och kontraster.
  • VLT (Visible Light Transmission) på 15% anger hur mycket ljus som passerar genom linserna. 100% innebär helt klara linser, medan 1% motsvarar helt mörka linser.
  • Med en VLT på 15% får du extra skydd mot både synligt ljus och UV-strålar, även i ljusa miljöer med snö och reflekterande vatten. Det gör dessa linser idealiska för aktiviteter som glaciärvandring, vintersemester, fiske, friluftsliv och alla typer av aktiviteter på snö och vatten.

 

Passform

  • Enkelt justerbara QuickFit-bågar för en anpassad passform
  • AutoLock-gångjärn ger enkel av- och påtagning av bågen med en hand
  • 6-bas linskrök ger en måttligt omslutande passform
  • Megol tinning och näskuddar ger ett halksäkert grepp så att bågarna håller sig på plats
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
441627