432163 432163 432163 432163 432163

Smith Optics Emerge Matte Black

Polar Blue Mirror

Varunummer: 245772
1 899:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Smith Optics Emerge Matte Black Polar Blue Mirror är perfekta om dina helger är en blandning av spänning och avkoppling. Dessa solglasögon har förmågan att följa med dig.

 

Med no-slip nässtycken håller dessa solglasögon sig på plats genom löpning och SUP-övningar utan den omslutande stilen som vanliga sportglasögon har. De rektangulära, biobaserade bågarna är avslappnade i designen och ger dem en sofistikerad form som kompletterar de flesta ansikten och är perfekta för sportfiskare.

 

En traditionell neutral grå baslins är finjusterad med en grön nyans för att förstärka utomhusmiljöns färger, och den är sedan förstärkt med ChromaPop-färgförbättringsteknologi för maximal klarhet så att du enkelt kan se fler detaljer. Denna lins är polariserad och byggd på Smiths kolplattform, vilket ger 100% skydd mot skadliga UVA/B/C-strålar.

 

Smith Optics är erkända som en av världens ledande tillverkare av skidglasögon och hjälmar, optiska bågar och solglasögon. Tillverkningen av varje Smith Optics-produkt återspeglar egenskaper av hög teknik, skydd och mode. Med en extrem inriktning på innovation, prestanda och service har de arbetat för att överträffa sina konkurrenter i över 45 år. Smith Optics står då liksom nu för några av de mest innovativa produkterna inom sportglasögonsegmentet.

 

De polariserade filtren i Smith Optics justerar mängden ljus och färg rätt beroende på glasets färg och ger självklart skydd mot UV-strålar.

 

Vision - Syn

  • ChromaPop™ polariserade linser ger färg- och kontrastförstärkande prestanda över hela linsens yta. De minskar reflektioner och bländning samtidigt som de förbättrar färger och kontraster.
  • VLT (Visible Light Transmission) på 15% anger hur mycket ljus som passerar genom linserna. 100% innebär helt klara linser, medan 1% motsvarar helt mörka linser.
  • Med en VLT på 15% får du extra skydd mot både synligt ljus och UV-strålar, även i ljusa miljöer med snö och reflekterande vatten. Det gör dessa linser idealiska för aktiviteter som glaciärvandring, vintersemester, fiske, friluftsliv och alla typer av aktiviteter på snö och vatten.

 

Passform

  • Enkelt justerbara QuickFit-bågar för en anpassad passform
  • AutoLock-gångjärn ger enkel av- och påtagning av bågen med en hand
  • 6-bas linskrök ger en måttligt omslutande passform
  • Megol tinning och näskuddar ger ett halksäkert grepp så att bågarna håller sig på plats
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
432163