432160 432160 432160 432160 432160

Smith Optics Embark Black

Polar Gray Green

Varunummer: 245771
2 199:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Smith Optics Embark Black Polarized Gray Green är idealiska för en rad olika aktiviteter, oavsett om du vandrar på glaciärer, bestiger höga bergstoppar, njuter av vårsolen eller fiskar under dagar när solen smyger sig från sidan och stör ditt fokus under flugkast och flugpresentation.

 

Ögonskydd är avgörande, oavsett om du är vid vattnet eller på en snötäckt bergstopp. Oavsett om du ägnar dig åt fiske, skidåkning, klättring eller andra friluftsaktiviteter står Smith Embark-glasögonen emot tuffa och växlande väderförhållanden samtidigt som de ger förbättrad kontrast och klar sikt för att upptäcka isens sprickor, vindens påverkan, förändringar på vattenytan och terrängförändringar.

 

Med ChromaPop™-teknik får du prestanda som förstärker färger och kontraster över hela linsspektrat, så att du alltid har optimal sikt. De avtagbara och ventilerade sidoskydden ger skydd mot sidoljus, och de justerbara bågarna låter dig anpassa passformen efter dina behov.

 

Med ett brett band kan du vara säker på att Smith Optics Embark-glasögonen sitter säkert på plats, oavsett om du är ute i blåsiga fjällområden eller är på väg till dina fiskeplatser.

 

 

Vision - Syn

  • ChromaPop™ polariserade linser ger färg- och kontrastförstärkande prestanda över hela linsens yta. De minskar reflektioner och bländning samtidigt som de förbättrar färger och kontraster.
  • VLT (Visible Light Transmission) på 15% anger hur mycket ljus som passerar genom linserna. 100% innebär helt klara linser, medan 1% motsvarar helt mörka linser.
  • Med en VLT på 15% får du extra skydd mot både synligt ljus och UV-strålar, även i ljusa miljöer med snö och reflekterande vatten. Det gör dessa linser idealiska för aktiviteter som glaciärvandring, vintersemester, fiske, friluftsliv och alla typer av aktiviteter på snö och vatten.

 

Passform

  • Enkelt justerbara QuickFit-bågar för en anpassad passform
  • AutoLock-gångjärn ger enkel av- och påtagning av bågen med en hand
  • 6-bas linskrök ger en måttligt omslutande passform
  • Megol tinning och näskuddar ger ett halksäkert grepp så att bågarna håller sig på plats
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
432160