196182 196182 196182

Smith Optics Colson Matte Black

Chromapop

Varunummer: 169294
1 999:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Smith Optics Colson Matte Black

Chromapop-lins med Polarchromic Ignitor

  • Du kommer att kunna se fisken under alla förhållanden...
  • Du kommer att få maximalt skydd för ögonen...
  • Du kommer att ha glasögon som håller i många säsonger...
  • ...Och du kommer att se bra ut!

Chromapop-linsen är det senaste tillskottet i Smith Optics sortiment, och vilken innovation det är! Linsen filtrerar färgerna på ett sätt som ögonen har svårt att uppfatta. Gräset ser faktiskt grönt ut genom dessa linser. Prova själv och bli förvånad över de klara färgerna.
 
 
 
  • Stor passform / Stor täckning
  • Linsalternativ: ChromaPop Polarized-linser
  • Antireflex- och hydroleofoba linsebeläggningar
  • Hydrofila Megol-tempelelastik och näsdelar
  • Fjädrande gångjärn av rostfritt stål
  • 8-bas linsekrökning
  • Ramens mått 60-43-16
  • Evolve-ramkonstruktion
  
 

Smith Optics är känt som en av världens främsta tillverkare av skidglasögon och hjälmar, optiska bågar och solglasögon. Tillverkningen av varje Smith Optics-produkt speglar egenskaper som högteknologi, skydd och mode.

Med ett extremt fokus på innovation, prestanda och service har de arbetat för att överträffa sina konkurrenter i över 45 år. Då liksom nu står Smith Optics för några av de mest innovativa produkterna inom sportglasögonsegmentet.

 

Vad är Polarisering?

Polarisering är en optisk egenskap som används i solglasögon för att filtrera bort oönskade reflektioner och förbättra synsklarheten. Detta uppnås genom att placera en speciell film mellan två lager av glas i solglasögonen. Denna film fungerar genom att blockera horisontellt reflekterat ljus, vilket ofta kommer från blanka ytor som vatten, vägar eller snö, och kan orsaka bländning och ansträngning för ögonen.

Polariserande filter i solglasögonens glas är inriktade i en särskild vinkel för att filtrera bort horisontellt polariserat ljus. När du tittar igenom sådana glas minskas reflektioner och glans avsevärt, vilket ger bättre kontrast och klarhet i synfältet. Detta är särskilt användbart för utomhusaktiviteter som fiske, körning och vintersporter, där kraftiga reflektioner kan vara störande och potentiellt farliga.

 

För att kontrollera om dina glasögon är polariserade kan du enkelt hålla två linser i 90 graders vinkel mot varandra. Om linserna är polariserade kommer de inte att släppa igenom något ljus, och du kommer att se dem som helt svarta. Bra polariserade linser har täta och jämna polariseringslameller, vilket innebär att de bibehåller sin effektivitet oavsett vilken vinkel du tittar igenom dem.

Smith Action Optics-glasögon använder sådana polariserade linser som ger optimal upptagning av ljus och färg beroende på glasets färg samtidigt som de ger skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar. Detta gör dem idealiska för utomhusaktiviteter samtidigt som de minskar belastningen på ögonen. Alla Smith Action Optics-glasögon uppfyller också kraven för CE-märkning enligt EEC89/686-standarderna för kvalitet och säkerhet.

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
196182