649198 649198

Simms G3 Guide Boot Felt Steel Grey 15

Varunummer: 264845
3 699:-
-+
Beställningsvara (Forventet 11dagar)

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Simms G3 Guide Boot. En vadarsko av guidekvalitet som ger det stöd, grepp och hållbarhet du behöver för att ta dig genom varierande flodbäddar och stigarna som tar dig dit dag ut och dag in.

Vattentätt nubuckläder och ovandel från spets till tå
Slitstark textil med gummikant
Gjuten extern TPU häl och hälklämma
Mellansula med dubbel densitet för stötdämpning
ESS-plattor för förbättrad hamstringsstyrka och proprioception


Tid som spenderas på floden är kunskap. Och ju mer tid du spenderar på floden, desto mer behöver din utrustning prestera på en hög nivå. Simms G3 Guide™-stövel är designad med fiskeguider i åtanke. Det betyder det stöd, grepp och hållbarhet som 200 plus dagar på floden kräver. Stöveln har bra fotledsstöd och en förbättrad känsla under foten för att hjälpa dig att ta dig till svåråtkomliga ställen. Simms Rivertread®™-konstruktion ger dig mer känsla under stöveln, så det osynliga blir lättare att navigera utan att kompromissa med det övergripande stödet eller greppet i kängan. Med bevisad hållbarhet för att hantera slitaget från vandring och vadning dag ut och dag in, ger G3 Guide™™ Boot dig självförtroendet att röra dig över steniga flodbäddar var som helst i världen.


Hur man tar hand om:

Guide stövlar är gjorda av vattenavvisande fullnarv Nubuck-läder. De kräver lite underhåll, men bör rengöras och torkas.
Vid användning i saltvatten, rengör och skölj alltid för att förhindra korrosion.
Använd en borste för att ta bort damm och smuts. Välj en gammal grönsaksborste eller tandborste. För maximal noggrannhet, ta bort snören innan rengöring. Använd specialtvål, sadeltvål eller kanske en mild diskmedel med ljummet vatten.
Använd inte tvål eller rengöringsmedel.
Placera inte blöta stövlar nära en värmekälla (eldstad, eld, vedspis, radiator, värmare, solig fönsterbräda) eftersom detta kan försvaga limmet och göra att material blir spröda eller krymper.
Torka med naturliga metoder (lufttorkning) och försök hålla dem borta från solen under långa perioder. Stövlarna torkar snabbare när de placeras upp och ner. Om så önskas, placera ett eller två ark tidningspapper i varje stövel för att absorbera fukt. Byt papper varje timme.
Om du ser mögel på dina stövlar, borsta i en blandning av 80 % vatten och 20 % vinäger.
Med tiden kan användningen av läderbalsam öka den vattenavvisande förmågan och kan förhindra sprickbildning och uttorkning av lädret.
Förvara stövlarna på en plats där temperaturen är stabil och normal. Förvara inte stövlarna på vindar, garage, bilkoffertar eller oventilerade rum.
Lägg aldrig stöveln i tvättmaskinen.

Recensioner
Frågor & svar
Support
649198