649066 649066 649066 649066 649066 649066 649066 649066 649066 649066
BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Simms Flats Sneaker Boulder. Sneakerkomfort möter vadare, hållbarhet för saltvattenmarker.


Inget kan jämföras med att förfölja fisk på saltvattensmarker. Simms specialbyggda Flats Sneaker är det bästa valet för att ströva omkring i dessa grunda områden, och kombinerar hållbarheten och stödet från en vadarstövel med den lätta känslan av en sneaker. Icke-markerande yttersulor i gummi ger det grepp du behöver på båten eller i vattnet, medan Right Angle®-fotbäddar och en medelhög design främjar en säker fot, komfort hela dagen.

Ovandel i halvskuren och syntetiskt material
Slitstarka, saltvattenvänliga material
Icke-absorberande skumfoder med syntetiskt yttertyg
Yttersula i gummi för grepp när det är blött
Avtagbar Right Angle® fotbädd för en säker och bekväm åktur under fötterna
Simms gummi yttersula; Right Angle® fotbädd.

Simms Right Angle® fotbäddsteknik låter dig fiska längre och fiska hela dagen utan att trötta fötterna. Det biomekaniskt korrekta fotstödet justerar foten till ett korrekt neutralt läge, vilket ger överlägsen komfort och stöd. Dessutom ger en strukturerad hälkupa ökat fotledsstöd och bidrar till kroppens naturliga stötdämpning. Varje sko och flip med Simms Right Angle® Footbed-teknik kommer att hålla dina fötter stödda under en hård dag på vattnet.


Hur man tar hand om skorna:

Vid användning i saltvatten, rengör och skölj alltid för att förhindra korrosion.
Använd en borste för att ta bort damm och smuts. Välj en gammal grönsaksborste eller tandborste. För maximal noggrannhet, ta bort snören innan rengöring. Använd specialtvål, sadeltvål eller kanske en mild diskmedel med ljummet vatten.
Använd inte tvål eller rengöringsmedel.
Placera inte blöta stövlar nära en värmekälla (eldstad, eld, vedspis, radiator, värmare, solig fönsterbräda) eftersom detta kan försvaga limmet och göra att material blir spröda eller krymper.
Torka med naturliga metoder (lufttorkning) och försök hålla dem borta från solen under långa perioder. Stövlarna torkar snabbare när de placeras upp och ner. Om så önskas, placera ett eller två ark tidningspapper i varje stövel för att absorbera fukt. Byt papper varje timme.
Om du ser mögel på dina stövlar, borsta i en blandning av 80 % vatten och 20 % vinäger.
Med tiden kan användningen av läderbalsam öka den vattenavvisande förmågan och kan förhindra sprickbildning och uttorkning av lädret.
Förvara skor på en plats där temperaturen är stabil och normal. Förvara inte skor på vindar, garage, bilkoffertar eller oventilerade rum.
Lägg aldrig skor i tvättmaskinen.

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
649066