BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Simms G3 Guide Pant vadare. För aktiva uppdrag där en bröstvadare verkar överdriven, håller G3 Guide Pants dig rörlig och bekväm när du är på språng.

Rockhoppande rörlighet gör dem till ett måste för bergsfloder. Och robust Gore-Tex vattentät andningsförmåga betyder att de överlever väder och vind, så att du kan omfamna din. Tillverkad med händer, hjärta och själ och individuellt testad för vattentäthet i Bozeman, Montana, USA, av importerat material, världskända GORE-TEX-tyg.

Uppdaterat materiallamineringspaket med ännu mer hållbar, andningsbar och bekväm Gore-Tex Pro 3-lagers ovandel och 4-
gör nedre delen
Dubbelknapp med TIZIP® vattentät dragkedja
Inbyggda bälteshällor med låg profil med 2 tums stretch vadare ingår
Patenterade sömmar i benen fram och bak ger ledad passform, förbättrad rörlighet och ökad hållbarhet
Patenterade slitstarka inbyggda grusskydd
Anatomiskt konstruerade fötter i neopren med antimikrobiell finish


Materialteknik
Ovandel: 3-lagers vattentätt Gore-Tex-skal som andas

Botten: 4-lagers vattentätt Gore-Tex Pro Shell som andas

Tvätt och underhåll
Det första tipset för att förlänga livslängden på ett par vadare är att torka dina vadare. Det är viktigt att torka dina vadare efter varje användning. Vi rekommenderar att först torka insidan (om fuktig) och sedan utsidan. När du torkar utsidan kan du dra upp grusskydden tills dina fötter är torra och sedan fälla ner dem för att torka resten av vadarna.

Tvätt - Använd en frontmatad maskin eller handtvätt. Använd kallt vatten och vanligt diskmedel som inte innehåller blekmedel. Efter att du har tvättat dina vadare, se till att du torkar dem ordentligt, börja med att torka insidan först. Lägg aldrig dina vadare i torktumlaren, värmen kommer att negativt påverka sömtejpen på dina vadare och kommer att ogiltigförklara din garanti.
Passform - Vi erbjuder fler storlekar än någon annan, en bra passform kan räcka långt för att förlänga livslängden på din vadare. Gör det klart att folk bör använda sina exakta mått eftersom vi redan har gett extra utrymme för lager och rörelse.
Allmän skötsel - Förvara inte inne i bilen under en längre tid, överskottsvärme kommer att skada vadarna.
Använd en matta - Sätt alltid på dina vadare med en skyddsmatta för att skydda dina neoprenfötter från stenar.
Rätt lager - Bär inte jeans under vadarbyxor. Jeans är väldigt slitande på dina vadare inifrån och ut. Ännu viktigare är att jeans och träningsbyxor inte överför fukt från kroppen. Använd rätt lager (för att se vår lagerkollektion, gå hit). Att bära sådana här lager hjälper till att transportera bort fukt från din kropp och hjälpa vadarnas förmåga att andas.
Fläckar - de flesta fläckborttagningsmedel fungerar bra på våra vadare. Så länge fläckborttagningsmedlet inte innehåller blekmedel bör du klara dig

Recensioner
Frågor & svar
Support
624382