362448 362448

Simms Bulkley Jacket Black L

Vind- och vattentät jacka som andas

Varunummer: 222649
6 899:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Simms Bulkley Jacket är en premiumisolerad jacka som är idealisk för de svåraste och kallaste väderförhållandena. Med sitt 2-lagers GORE-TEX polyesterlaminat och helt tejpade sömmar ger den ett 100 % vattentätt skydd mot regn, snö och vind. Denna jacka håller dig torr och varm när du fiskar.

Oavsett om du vandrar eller fiskar kan du lita på att Bulkley-jackan håller dig varm och torr.

Tillverkad med 2-lagers GORE-TEX polyesterlaminat med helt tejpade sömmar, för 100 % vattentätt skydd.
Isolerad med PrimaLoft® Silver-isolering och fodrad med bekväm polyester som andas.
3-panelshuva med 3-punkts justerbar dragsko för att hålla kyla och regn ute.
Vattentät YKK-dragkedja med väder- och vindtätt dragkedja.
Två vattentäta handvärmarfickor och två vertikala bröstfickor och en invändig meshficka.
Blixtlåsficka på övre höger arm.
Ärmarna är designade för ökad rörelse och rörlighet.
Muddarna har invändig stretch neopren för att hålla värmen i och stängs med kardborrejustering för att hålla vatten ute.
Lågprofil D-ring i nacken för att fästa nät.
Rak fåll med invändig dubbelsnörning


Simms Bulkley Jacket är isolerad med PrimaLoft® Silver-isolering, som håller värmen och ger enastående termisk prestanda. Med 100g isolering i kroppen och 60g isolering i ärmar, huva och krage kommer du att känna dig bekväm och varm oavsett hur kallt det är. Dessutom är jackan fodrad med en bekväm och andningsbar polyester som ger extra komfort under användning.

Bulkley-jackan är designad med enkel användning i åtanke och har flera praktiska funktioner. En huva med 3 paneler med justerbar elastisk lina ger skydd mot kall vind och regn, och brättet är fäst för att säkerställa en åtsittande passform. Den exponerade YKK-dragkedjan i mitten är vattentät och stöds av en invändig stormklaff och ett mjukt borstad trikåskydd.

Denna jacka har även ett antal fickor som ger gott om förvaringsutrymme. Två vattentäta handvärmarfickor är idealiska för att vada eller för att värma händerna när det är kallt ute. Dessutom finns det två vertikala bröstfickor och en innerficka i nät som ger ytterligare förvaringsmöjligheter. För att förvara viktiga föremål som nycklar eller mindre föremål finns en vattentät ficka med dragkedja på den övre högra armen.

Förbättrad rörelse och rörlighet är också en viktig egenskap hos Bulkley-jackan. Ärmarna är designade för ökad rörlighet och rörlighet så att du enkelt kan röra armarna fritt utan begränsningar. Muddarna har även en inre stretch-neopren som håller värmen inne och kan dras åt med kardborre för att hålla vatten ute.

Med ett öga för detaljer och funktionalitet har Simms Bulkley-jackan en D-ring för krokfäste bak i nacken, vilket gör det enkelt att hålla din krok inom räckhåll.

Bulkley-jackan är gjord med hög kvalitet och prestanda i åtanke. Skalet är tillverkat av 2-lagers GORE-TEX polyester, vilket inte bara är hållbart, utan även miljövänligt.

Specifikationer
Yttertyg

2-lagers GORE-TEX - 75D 100 % polyester med PFCec Free DWR


Isolering

PrimaLoft® Silver 100g i kropp, 60g i ärmar, huva och krage


För

100 % återvunnen polyester 30d taft


Teknologi
GORE-TEX® Pro Shell

GORE-TEX® PRO SHELL ytterkläder är vattentäta, exceptionellt lätta och erbjuder det ultimata inom andningsförmåga, hållbarhet och utökad komfort. GORE-TEX® Pro Shell-plagg är konstruerade med en vävd baksida och glider lätt över andra lager och erbjuder exceptionell rivstyrka och inre nötningsbeständighet.

GORE-TEX®-membranet är hjärtat i alla GORE-TEX®-produkter. GORE-TEX®-membranet innehåller 9 miljarder mikroskopiska porer per kvadrattum. Dessa porer är så små att vattendroppar inte kan ta sig igenom, men vattenånga kan ändå strömma ut. Vatten från utsidan kan inte tränga in och kall vind kan inte passera igenom, men svett kan lätt rinna ut och hålla dig torr och bekväm hela dagen. GORE-TEX®-tyger tillverkas genom att GORE-TEX®-membranet integreras mellan ett yttertyg och foder.

YKK AquaGuard® Vislon®

AquaGuard® VISLON®-dragkedjan är en revolutionerande ny design från världsledaren inom blixtlås. Dragkedjans nya tanddesign ger förbättrad vätskeavstötning jämfört med vanliga dragkedjor.

Primaloft® Silver

Primaloft® Silver behåller 85 % av värmen när den är våt och ger maximal isolering under de kallaste dagarna.

Tvättråd
Regelbunden rengöring av GORE-TEX®-plagg förlänger produktens livslängd. Det kommer också att hålla plaggen andningsbara, eftersom smuts och olja kan täppa till GORE-TEX®-membranet med tiden.
Jackan är maskintvättbar.
Använd inte sköljmedel eller blekmedel.
Kom ihåg att stänga alla dragkedjor, kardborreband och fickor innan tvätt i maskin för att förhindra skador.
Det rekommenderas att lufttorka jackan, helst inte i för hög värme.

Recensioner
Frågor & svar
Support
362448