345837 345837 345837 345837

Simms Dry Creek Simple Pack - 25L

Pacific

Varunummer: 217113
1 499:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Simms Dry Creek Simple Pack är den ultimata 25 liters vattentäta ryggsäcken som uppfyller de krav som sportfiskare har för att skydda sin utrustning. Oavsett om du är ute på djupvadning under flugfisket eller om du råkar ut för ett ihållande regn under en vandring, kommer denna ryggsäck att säkerställa att din värdefulla utrustning hålls torr och väl skyddad.d

 

För att säkerställa din komfort har Simms Dry Creek Simple Pack justerbara och vadderade axelremmar, ett anpassningsbart bröstband och ett justerbart midjebälte. Trots sin enkla design har denna ryggsäck flera smarta funktioner och fickor. Huvudfacket har en kapacitet på 25 liter och innehåller två innerfickor. Den mindre fickan är försedd med en dragkedja för att säkerställa att dina tillhörigheter förvaras säkert, medan den större fickan är öppen högst upp.

 

Ryggsäckens ytterficka är försedd med en vattenavvisande dragkedja som skyddar mot lätt regn och stänk, även om den inte är helt vattentät vid djup vading. På axelbanden finns praktiska fästen för olika tillbehör som retractor och peang. Dessutom finns två fästen för spötuber på ryggsäckens vänstra sida.

 

Simms Dry Creek Simple Pack har en stilren och enkel design, utmärkt komfort och ett slitstarkt yttertyg. Den är den perfekta ryggsäcken för flugfiskare som behöver en vattentät och bekväm lösning som skyddar innehållet mot vatten. När du har rullat igen toppen av ryggsäcken tre varv blir den helt vattentät, vilket ger dig möjlighet att utforska omgivningen med din utrustning utan oro för att den ska bli blöt.

 

  • Volym på 25 liter
  • Invändig stretchficka
  • Invändigt spänne för verktyg
  • Vadderade axelremmar med vattenavvisande skum
  • Enkel justering av remmarna
  • Midjerem för tung last
  • 300D Polyester Ripstop med PU-beläggning
  • Insidan är TPU-laminerad

 

 

 

/

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
345837