632181

Shimano STC Baitcast 7' 14-42g

Flerdelat

Varunummer: 260592
2 199:-

Julbonus -15%

Obekräftad 2023-12-22
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Shimano STC Spinning är resespön med snabb aktion för det moderna spinnfisket. Spön som är lätta att packa både till streetfiske och fjällfiske!

 

S.T.C. FAST är ett bra tillägg till den populära S.T.S-serien. De är lätta att transportera, de snabba handlingarna matchar de moderna spönavdragen och finns tillgängliga i versioner för spinn- och baitcasting. S.T.C. FAST är ett utmärkt tillägg till Shimanos populära S.T.C.-serie och kombinerar det moderna utseendet, handlingen och känslan hos de bästa spönavigerna för spinnfiske med bekvämligheten av en kort förpackningslängd för enkel transport. Det här är ett spö som du kan ta med dig överallt och som öppnar upp många fiskemöjligheter, från lokalt fiske i innerstaden till semestrar utomlands.

Finns i 7 olika modeller (5 x spinning och 2 x baitcasting), så det finns säkert en modell som passar dina preferenser, från lätt fiske med mjukbeten till att kasta stora crankbaits pelagiskt eller på saltvattenplatser vid kusten. Alla modeller packas ner i en kompakt skyddsväska för enkel transport.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
632181