BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Shimano Vanquish FC. Denna rulles lyhördhet och smidighet gör den perfekta för fiske med ultralätta tekniker efter abborre, öring och gös. Vanquish kan dock användas för många olika tekniker och arter, inklusive kustnära saltvattenspinning i de större storlekarna 4000 och 5000.

 


Vanquish guidar dig så att du får det bästa av dig själv på varje äventyr. Det första du kommer att uppleva är rullens vikt, eller snarare avsaknaden av vikt. Den medelstora 3000 väger bara 170 g - det är anmärkningsvärt och du kommer att märka det.

 

Vanquish sätter nya kvalitetsstandarder inom UL-fiskeområdet. Shimano gick "Beyond Lightness" för att skapa en ultimat lättviktsmekanism med överträffade egenskaper. Det är toppen av ultralätta rullar och fullspäckad till bredden med Shimano-teknik, som främst härrör från STELLA.

 

Lättheten hos Vanquish kommer från omfattande användning av Shimanos exklusiva Ci4+ kompositmaterial. Detta förstärks av tillägget av Magnumlite Rotor, som också bidrar till den otroligt låga starttrögheten vid lindning. Denna långsamma uppstartströghet är särskilt viktig vid fiskefinesser och UL-tekniker. Du kommer att kunna fiska dessa tekniker mer exakt än någonsin. Shimano raderade spel i varje komponent vilket ytterligare förbättrar rullens noggranna precision.

 

En annan stor fördel är tillägget av InfinityDrive. Denna teknik ger kraftfull men ändå lätt rotation, speciellt under tunga belastningar. I extrema situationer kan du fortfarande upprätthålla ett konstant, konsekvent starttryck, vilket är till stor hjälp när du hakar på den stora.

 

Att lägga till InfinityLoop förbättrar kastavståndet avsevärt. Detta hjälper dig att nå den där intressanta platsen långt ut, även med en superlätt uppställning. Andra avancerade teknologier, som InfinityXross, X-Protect och Anti-Twist Fin bidrar ytterligare till den anmärkningsvärda tekniska prestandan hos denna rulle.

 

Om du inte vill göra några eftergifter i kvalitet och prestanda i din ultralätta fiskeutrustning, är det här rullen du letar efter.

 

  • Den lättaste rullen (lik-för-lik-storlek) som någonsin tillverkats av SHIMANO
  • Lätt rotationsstart och känslig lindning tack vare MGL Rotor
  • InfinityXross, HAGANE Gear, X-Ship och Micromodule II Gear
  • InfinityLoop ultralångsam linjeoscillation med InfinityDrive
  • Anti-Twist Fin för problemfri linjehantering
  • X-Protect-teknik ger vattenskydd på hög nivå
Recensioner
Frågor & svar
Support
631257