450395 450395 450395 450395 450395
BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Technium Sea Trout blandar de senaste moderna trenderna inom visuell teknik och kolfiberteknik med hedervärda traditioner. Technium är ett bevis på att hög prestanda inte alltid behöver komma med en exklusiv prislapp, och är en långkastande serie som säkert kommer att tilltala sportfiskare på alla nivåer.

 

Om du gillar modern look och design kommer du att uppskatta Technium Sea Trout-serien. Den tunna kolfiberblanken har en Diaflash-väv på baktill som inte bara ser modern ut, den bidrar också till spöets styrka. Korkhandtaget med split grip är en fantastisk blandning av modernt och traditionellt. När du använder spöt kommer du att uppskatta horisonten vid kast, särskilt för de längre modellerna 10' (105 cm) och 10' 5" (318 cm), medan den kortaste modellen 8' 2" (2,50 cm) ger exakt precision vid kast. Kärnan i Technium är en måttligt snabb High Modulus Full Carbon-blank som är anpassad för kast, oavsett vilken längd och styrka du väljer.

 

Alla modeller fungerar bra med de minsta betena i intervallet 5-10 g, medan de har kraften att gå så stort som 40 g i de mer kraftfulla modellerna. Technium Sea Trout är utrustad med ett Fuji VSS-rullefäste och Fuji Stainless Steel FazLite K-Type spöringar för optimal kastprestanda. Det finns åtta modeller i serien, varav två modeller i en 4-delad design för enkel transport i en tubhållare.

 

  • Fuji VSS rullfäste
  • Fuji FazLite K-type spöringar
  • Handtag: Kork
Recensioner
Frågor & svar
Support
450395