652622 652622

Seeland Hawker Advance jacka Women 38

Pine Green

Varunummer: 265701
2 599:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Seeland Hawker Advance är en teknisk skaljacka utvecklad för jägare som inte kan stoppas av krävande terräng eller dåligt väder.

Mycket elastiskt trelagersmaterial
Vattentät tvåvägs dragkedja fram
Handvärmarfickor
Handvärmare fickor
Tejpade sömmar på utsidan
Justerbara muddar


Hawker Jacket är avsedd för jägare som vill ha en genomtänkt, lätt och tyst jacka som passar för alla former av aktiv jakt.

Hawker Advance-jackan är försedd med ett vind- och vattentätt membran, och sömmarna är förstärkta med tejp både på insidan och utsidan. Det ger en jacka som klarar alla slags väder.

Jackan har en tight passform, och både membranet och jackans huvudmaterial är elastiska. Jackan följer alltså dina rörelser, så att du kan röra dig fritt och obehindrat, oavsett om du traskar en tät skog eller en brant sluttning.

Inuti är jackan fodrad med mjuk polyester med våffelstruktur. Våffelstrukturen tillåter luft och fukt att cirkulera fritt och fördela sig på kroppen, så att den avdunstar snabbare. Den ger mycket god andningsförmåga och temperaturreglerande egenskaper.

Om det blir för varmt kan du öppna ventilationsdragkedjorna under armarna och lufta ut. Framtill har jackan ett ficksystem bestående av fyra fickor gömda bakom två vattentäta dragkedjor som kan öppnas både uppifrån och under.

Kombinerar du jackan med Hawker Advance-byxorna får du ett mycket mångsidigt skalset som andas som passar alla typer av aktiv jakt, oavsett väder och terräng.

Material
100% Polyester
Tre-lagers fyrkantig fleeceinsättning i ryggen


Teknologi
Trelagers SEETEX®-membran


SEETEX®-membranet är vindtätt, vattentätt och andas.

Recensioner
Frågor & svar
Support
652622