277652 277652 277652 277652 277652 277652 277652
BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Scott G-serien är ikoniska flugspön. De är medium aktion, mjukt flexande flugspön som uppskattas av sportfiskare världen över.

 

Scott lanserade de första G-spöna 1976 och förändrade flugfisket genom att skapa det första 9 fots 4-vikts flugspöet. Vi introducerade också världen för den ihåliga interna hylsan - det mest sofistikerade sättet att sätta ihop ett flerdelat flugspö på ett smidigt sätt.

 

År 2006 introducerade vi G2-serien och moderniserade flugspön med medium aktion genom att göra dem lättare i handen och öka deras återhämtningshastighet.

 

Nu ger vi dig den helt nya G-serien. Dessa spön är utvecklade med två innovationer. Vi har återuppfunnit den ihåliga inre hylsan för att göra den mer flexibel, starkare och mer än 20 % lättare. Vi har också kombinerat våra banbrytande fiber- och epoxysystem i de mest avancerade multi-modulus layups som vi någonsin har skapat. Nya multi-slope taperingar har utformats för att dra full nytta av de nya materialuppläggningarna.

 

Resultatet är spön som hjälper till att lösa en av de tuffaste utmaningarna inom design av flugspön med medium aktion - hur man skapar ett spö som både böjer sig djupt och förblir stabilt. Nya spön i G-serien är lättare i handen, har mycket mer stabilitet genom mitten av spöt för bättre känslighet och genererar högre linhastigheter. De gör allt detta samtidigt som de behåller den klassiska flexen hos dina favoritspön med medium aktion.

 

  • Medium/Snabb aktion
  • ReAct (Dämpar vibrationer & ger ökad precision)
  • X-Core (Följsam klinga, stabilitet & känslighet)
  • Universal spöringar
  • ARC (Mer kraft i klingan utan ökad vikt)
  • Natural Finish
  • Tillverkade i USA

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
277652