636466 636466 636466 636466 636466

Scarpa Rush 2 Mid GTX M Moss 36

Hög andningsförmåga och vattentäthet

Varunummer: 261664
1 426:-Kampanjpris
2 799:-Ordinarie pris
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Rush Mid GTX är en innovativ sko som bygger på framgången med den ursprungliga Rush-modellen

 

  • Andas
  • DTS TPU Frame innersula
  • 3D EVA-CM mellansula
  • SCARPA Free-dome yttersula
  • GORE-TEX®

 

Den har samma revolutionerande Freedome™ IKS™ yttersula, som ger exceptionellt grepp och stabilitet oavsett vilka utmaningar dagen för med sig. Denna sko är designad för att klara tuff terräng och ge pålitlig prestanda under olika aktiviteter. En av de utmärkande egenskaperna hos Rush Mid GTX är den helsyntetiska ovandelen, som ger en kombination av lätt vikt och dynamiskt stöd.

 

Det gör att skon är bekväm att ha på sig, samtidigt som den ger bra skydd och stöd för foten. Oavsett om du rör dig i bergig terräng eller utforskar stigar, hjälper skon dig att hålla dig bekväm och säker. En annan viktig egenskap hos Rush Mid GTX är dess vattentäta och andningsbara skydd, tack vare GORE-TEX® Extended Comfort-fodret.

 

Detta gör att skon tål våta förhållanden samtidigt som fukt och värme kan avdunsta, vilket håller dina fötter torra och bekväma under hela aktiviteten. När det gäller specifikationerna kan vi nämna några viktiga detaljer. Skon har en andningsbar DTS TPU Frame innersula, vilket ger extra stabilitet och komfort. Den har även en 3D EVA-CM-mellansula som bidrar till bra dämpning och avlastning av foten under längre promenader eller löpturer.

 

SCARPA Free-dome yttersula är designad för att klara varierande terrängförhållanden och ger utmärkt grepp på olika underlag. När det gäller material är huvudmaterialet i Rush Mid GTX av syntetiskt ursprung. Detta ger både hållbarhet och låg vikt, vilket är väsentligt för komfort och rörelsefrihet under aktiviteter. Totalt väger varje sko runt 380 gram (i storlek 42), vilket är relativt lätt jämfört med många andra trailskor på marknaden.

 

Denna vikt gör det lättare att röra sig snabbt och effektivt utan att bli trött. Med sin kombination av innovativ yttersula, helsyntetisk ovandel, vattentätt GORE-TEX®-skydd och lätt design är Rush Mid GTX en pålitlig följeslagare för äventyrliga friluftsentusiaster som kräver både grepp, stabilitet och komfort i utmanande terräng.

 

Huvudmaterial: Syntet

Vikt per sko: 380g (storlek 42)

Recensioner
Frågor & svar
Support
636466