636258 636258 636258 636258 636258 636258 636258 636258
BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Scarpa Ribelle Run XT GTX är robusta, vattentäta och skyddande trailskor. En robust terränglöparesko som passar alla användare och ger en tight och bekväm passform skyddad från väder och vind tack vare Gore-tex Invisible Fit-teknik. TPU-kanten kommer från den ikoniska designen av RIBELLE RUN-familjen, medan sulan är designad med ett stödjande system som säkerställer ett stabilt och dämpat steg på alla stigytor.

 

  • Lämplig för alla vikter och takter
  • Skydd och stabilitet
  • Vattentät


Övre del


Ovandeln är tillverkad av 100 % återvunnen polyester och nylon och är designad för att stödja alla fotformer med en åtsittande och bekväm passform för långvarigt slitage.

 

För


Gore-Tex Invisible Fit ger en vattentät sko utan att kompromissa med passform, flexibilitet och vikt. Fäst direkt på ovandelen är den lätta konstruktionen designad för att vara osynlig, vilket skapar en meshliknande komfortkänsla.

 

Enda


Presa TRN-05 är en sula utvecklad för medel- och långdistansaktiviteter i bergsmiljö, på stigar av olika tekniska nivåer. Det ergonomiska handtaget i glasfiber hjälper och stöder rullövergången vid varje steg. De distinkta klackarna och storleken på klackarna gör den här sulan hållbar och säker eftersom den klamrar sig fast i vilken terräng som helst, vilket säkerställer ett säkert grepp.

 

EXO


Övre konstruktionssystem designat och utvecklat av SCARPA. Sidoskydd (inlägg eller termosvetsad bur) i kombination med ovandelen, skapar ett exoskelett som bättre skyddar, stödjer och håller tillbaka foten.

 

TRYCK


Presa® är Scarpas ultimata resultat av sin egen forskning om sulor. En miljö för utveckling och teknisk innovation, där erfarenhet och vetenskaplig forskning smälter samman. Varje Presa®-sula är noggrant utvecklad med skons sammanhang i åtanke. Mätningen av de viktigaste prestationsindikatorerna (inklusive grepp på torr och våt terräng och motstånd) är avgörande för att välja den bästa sulan enligt den aktivitet skon är designad för.

 

  • Aktivt skum i mellansula - EVA-mellansula med medeldensitet för stabilitet och glidrespons
  • Ergonomiskt handtag - Handtag i polyamid +20% glasfiber för att ge stöd och stabilitet på bågen och hjälpa och stödja rullövergången vid varje steg
  • Gummi yttersula - Yttersula med exklusiv SCARPA-design i ATR GUM compound, som kombinerar högt grepp och hållbarhet.
  • Häl - Häl 28mm - Tå 22mm - Drop 6mm
  • Design - Designad med vertikala spår för stöd
  • Funktionsområde - För anatomisk böjning
  • Yttersuldesign - Framdrivningsområde - Bromsningsområde - Maximalt greppområde - Stabilitetsintervall


Gore-Tex


Produkter designade av GORE-TEX-membran är vattentäta, vindtäta och hållbara med andningsförmåga på toppnivå. Dessa produkter kommer att stå sig genom tiderna eftersom de är designade för att garantera säkerhet, skydd och bästa komfort i vilken terräng som helst.

 

Vikt


365g - Taglia/storlek 42

Recensioner
Frågor & svar
Support
636258