458495

Savage Gear Powerglow Egi #3,0NS 17,2g

10cm Orange 4,5"/m

Varunummer: 254522
149:-
-+
5 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Savage Gear Powerglow EGI, den självlysande effekten av detta bete kan bli beroendeframkallande för både sportfiskare och bläckfisken de försöker fånga.

 

 

Savage Gear tog det starkast möjliga självlysande materialet som fanns och applicerade det på sitt nya Powerglow EGI-bete, men det är bara början. Varje färg har sin egen glöd, på ryggen och de röda bitmärkena på magen och tygets yttermaterial är UV-aktivt. En realistisk silver sidlinje ger en naturlig blixt och reflektion som fångar ögat på en bläckfisk på långt håll.

 

 

Detta bete är designat för att erbjuda den perfekta balansen mellan en normal och en långsam sjunkhastighet, vilket ger intrycket av en skadad fisk som leder till fler bett från lat bläckfisk. Den här kombinationen gör att du enkelt kan fiska grunda områden också. För att ytterligare öka betens totala balans har en liten, diskret yttre vikt och en inre vikt lagts till för att ge förbättrade ryck- och kastegenskaper.

 

 

Om allt det inte räckte, har dessa beten också supervassa Savage-Custom-nålar och en pulsskalla som perfekt imiterar ett litet hjärtslag. Savage Gear Powerglow EGI är det ultimata bläckfiskbetet.

 

  • Ultimat ljuseffekt
  • Intern och extern viktfördelning
  • Riktig självlysande färg/lack
  • Supervassa Savage anpassade nålar
  • Pulsras
Recensioner
Frågor & svar
Support
458495