457778

Savage Gear 3D Hybrid Pike Lemon Pike

17cm 47g Slow Sink

Varunummer: 254283
279:-
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Savage Gear 3D Hybrid Pike är en superrealistisk gäddimitation full av innovativa funktioner!

 

 

Realistiska 3D-skannade detaljer kommer att lura även den mest försiktiga med rovfiskar och garanterar dig ett brutalt bett. Curlsvansen kan fiskas otroligt långsamt och ändå skapa mycket rörelse. Den främre delen av betet har en mycket stadig och stabil gång även vid högre hastigheter, medan svansen har en lockande och provocerande rörelse i vilken hastighet som helst. En dödlig kombination på gädda!

 

 

När svansen är monterad med stjärtspetsen nedåt kommer betet automatiskt att tryckas ner, så att det simmar lite djupare. När svansen är försedd med stjärtspetsen uppåt kommer betet automatiskt att trycka upp, vilket gör att det kan fiskas extremt grunt och skapa massor av liv precis under ytan.

 

 

Savage Gear 3D Hybrid Pike har en innovativ triggerrigg som gör att kroken kan lossna från beteskroppen när fisken krokas. Riggen är monterad på en inbyggd svivel, vilket gör det mycket svårt för fisken att använda kraften för att dra ut krokarna. Det betyder att man oftast landar fisken som biter. Det smarta systemet skyddar även den mjuka delen av betet från vassa tänder och ger det längre livslängd!

 

 

  • 3D-skannade detaljer
  • Realistiska tryckta färger
  • Inbyggd skallerkammare
  • Avtryckarrigg med svivel
  • SGY 1X BN #1 Diskantkrok

 

Längd Vikt Färg
17cm 47g BLUE SILVER UV
17cm 47g FIRETIGER
17cm 47g LEMON PIKE
17cm 47g MOTOR OIL
17cm 47g PIKE
17cm 47g RED BELLY
Recensioner
Frågor & svar
Support
457778