367381

Rio Premier Technical Trout WF #5

Sky Blue/Peach

Varunummer: 224278
1 399:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

RIO Premier Technical Trout

 

En fluglina för fisket med torrflugor och nymfer där presentation är av största vikt samt möjligheten till riktigt långa kast. Denna fluglina är gjord för flugfiskaren som önskar en lina som ger riktigt fina presentationer vid fisket efter skygg och stor fisk där det ibland krävs långa tafsar och fina nedläggningar av linan på stora avstånd. Rio's Premier Technical Trout fluglinan är passar perfekt för dig som fiskar harr, öring, röding eller regnbåge i stilla och strömmande vatten.

 

SlickCast Rio Premier Technical Trout är tillverkad i en ny, hållbarare coating som har en betydligt bättre glid. SlickCast coatingen har mindre friktion vilket gör att linan glider betydligt bättre i spöringarna vilket genereras längre kast. Coatingen är även självsmörjande vilket gör att den håller sig fin och hal i ytan betydligt längre än andra linor. Tester som Rio har gjort visar att linans coating har en yta som håller upp till 140% längre än konkurrerande linor samt att linan håller upp till 33% längre när linorna testas för sprickor.

 

SlickCast coatingen är även gjort så att linan kan sträckas och blir väldigt rak, och den håller sig då även väldigt rak och fin under hela fisket.

 

  • Low-Stretch ConnectCore Plus kärna 
  • SlickCast coating för maximalt glid och hållbarhet 
  • DualTone - 2-färgad 
  • Öglor i båda ändar
  • Linans namn och klass är graverad på linan.

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
367381