641704

Rapala gädda och predator wobblerpaket 2

Paket med beten för ditt predatorfiske

Varunummer: 262972
799:-Kampanjpris
1 302:-Ordinarie pris
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Rapala Pike and Predator Wobbler Pack 1 är en utmärkt samling wobblers som utformats speciellt för fiskare som är ute efter våra predatorer, men i detta fall främst gäddan. Detta paket ger dig de nödvändigaste betena för att fånga dessa spännande och aggressiva fiskar.

 

Varje wobbler i paketet har noggrant utvecklats av Rapala, ett erkänt varumärke inom fiskeredskap. Dessa wobblers är speciellt utformade för att efterlikna byten och locka gäddan till hugg. Du kan vara säker på att betena i detta paket kommer att ge dig fisk, oavsett vilket vatten du fiskar!

 

Paketet innehåller ett brett utbud av storlekar, färger och mönster, vilket ger dig flexibilitet att anpassa dig till olika fiskesituationer och vattentyper. Dessa wobblers hjälper dig att öka dina chanser att lyckas fånga fisk.

 

Wobblers i detta paket är tillverkade av kvalitetsmaterial och är utrustade med vassa krokar som säkerställer en solid och pålitlig krok när fisken hugger. De är utformade med realistiska detaljer och en verklighetstrogen simrörelse i vattnet för att övertygande imitera betesfisk.

 

Oavsett om du är en erfaren predatorfiskare eller en nybörjare som vill utforska spänningen med att fiska efter gädda och andra predatorfiskar, kommer Rapala gädda och predator wobbler-paket att vara ett värdefullt tillskott till din fiskeutrustning. Utforska vattnet med tillförsikt och förväntan om att landa imponerande fångster av våra predatorer.

 

Ta med dig Rapalas wobblerpaket för gädda på din nästa fisketur och upplev spänningen med att fånga våra stora predatorer. Med dessa effektiva och pålitliga wobblers är du redo för spännande fiskeäventyr och minnesvärda stunder på vattnet.

 

Rapala gädda och predator wobblerpaket 2 inehåller:

  • Rapala Tackle Tray 276
  • Rapala Original F PKL 9cm
  • Rapala Husky Jerk BB 10cm
  • Rapala Husky Jerk GPCL 12cm
  • Rapala Husky Jerk JLC 12cm
  • Rapala Scatter Rap Minnow SML 11cm
  • Rapala Shallow Shad Rap GF 9cm
  • Rapala Deep Tail Dancer SLM 7cm

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
641704