BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Rapala Countdown är en sjunkande version av Rapala Original, med samma effektiva simrörelse, men denna serie är specialdesignad för att fiska på önskat djup, därav namnet Countdown.

 

  • Balsa wobbler
  • Fallande version av Original
  • Diskbänkar 30cm pr sek/1m på 3 sek.
     

Wobblern sjunker cirka 30 cm per sekund, eller cirka 1 meter på 3 sekunder. Det gör det enkelt att fiska önskat djup samtidigt som det är lätt att begränsa bottenfisket. Nedräkningen går stabilt på det djup där du startar insvängningen.

 

Bäst i test Villmarksliv nr 11 - 2013

 

"Bäst på allt!

Rapala CountDown är testets bästa med en suverän ledning över de andra i testet. Den vann både med antal öringar på land och antal nappar och stod dessutom ut som en bra storfiskfångare, med 18 av 58 öringar över ett halvt kilo.

Rapala Countdown registrerades inte bara med flest napp och mest öring på land. Den tog också flest arter, så det råder ingen tvekan om att det är en bra allroundare. Under testet fångades abborre, gädda och röding på denna wobbler."

"Vi har tidigare testat både beten och spinnare, och konstaterar att wobblers tveklöst lockar lika många öringar - och att de dessutom är större. Vi har registrerat betydligt fler fångster över 500 gram under wobblertestet än spinner- och dragprovet, det finns ingen tvivlar på det åtminstone."

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
90427