Primos Trigger Stick Gen3 24"-61" Tall

Stående bipod, mycket smidigt skjutstöd

Varunummer: 197042
2 090:-
-+
4 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Primos Trigger Stick Gen III Tall bipod shooting stick 24"-61" är ett relativt högt skjutstöd som snabbt kan justeras till rätt höjd genom att trycka på avtryckaren. Enkel och bekväm att använda, finjustering med bara en hand.

 

Primos Trigger Stick Gen 3 kan justeras till önskad höjd, från 61 - 155cm (24"-61"), med bara en hand och ett tryck på avtryckaren. Det nya Quick Detach Yoke-systemet med integrerat lås gör det enklare än någonsin att växla från gevär till optik och tillbaka igen.

 

Jämnare rörelser hjälper dig att rotera, skanna av området och hitta det perfekta skottet mycket enklare. Det är nästa nivå av Trigger Stick som ger dig nästa nivå av självförtroende i varje skott i alla terränger - stående, sittande eller på knä!

 

Den patenterade Trigger Stick har uppgraderats för att ge ännu bättre prestanda. Det är det snabbaste och mest effektiva sättet att få en bra skottuppställning. Vi har förbättrat vår design genom att integrera ett Quick Detach Yoke System som gör att du snabbt kan växla från en skjutpinne till ett smidigt panoreringsstöd för optik eller kameror.

 

De extrema benvinklarna ger dig flexibilitet att snabbt ställa in dig i alla terränger från nästan vilken position som helst. Primos Trigger Stick Gen 3 är den ultimata lösningen för att göra ditt skott exakt var du än är.

 

  • Det ultimata skjutstödet för alla terränger
  • Snabbkoppling med lås, så att du kan växla mellan det V-formade skjutstödet och kameraadaptern (adaptern är extrautrustning)
  • Nytt gummigrepp som håller stadigt även i regn.
  • Förstärkt 360-graders roterande led för smidigare rörelser
  • Patenterad Trigger Stick för enhandsjustering
  • Ny kamouflagefärg Dark Earth Accents

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
284777