385305 385305

Prey Salmon Deep Target UV Greenlander

10cm 17g

Varunummer: 230230
169:-
-+
6 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Prey Salmon Deep Target wobblers som flyter och kastar långt. Det är väldigt bra kastwobblers förutom bra simegenskaper i strömmande vatten. Seeberg har tagit fram 8 färger riktade till laxfiske.

 

 

Mycket av inspirationen är hämtad från bland annat Prey-färgen Bleeding Herring som har visat sig vara en stor hit under flera säsonger. Ett inslag av UV (ultraviolett) har använts i alla nya modeller. UV plockas inte upp av det mänskliga ögat utan att tillföra UV-ljus, men speciellt fetfenad fisk som öring, havsöring och lax plockar upp denna extra attraktion! Detta kan vara det lilla extra som behövs för att fisken ska bita!

 

Lys upp dessa med en UV-lampa och du kommer att se en glöd som gör det svårt att inte ge dessa ett försök! Med vår nya Compact 8 Atlantic Salmon fläta i 0,32 mm och Atlantic lax 11' rulle upp till 50 gram kan du snabbt kasta 30-35 meter med dessa wobblers, som håller i de flesta fall!

 

Prey Target är wobblers med flera unika egenskaper som rovdjuren säkert kommer att gilla! De kastar långt, de simmar som sitt naturliga byte, och har en kroppsform som ger en bra siluett. Flera av dem har även klätt ut sig i naturens egen kostym för att lura de mest misstänksamma till en bit mat. Den ovala splittringen i fronten ger stabila och naturliga simrörelser även vid medelhastigheter på upp till 5 knop. Med skallerbollar i magen blir rovdjur snabbt byte. Levereras i flera verklighetstrogna imitationer, men också skrikande fantasifärger som utlöser hårda snitt. Här får du fiskeupplevelser och kastegenskaper du aldrig upplevt med wobblers förut!

 

Prey Target 8,5 cm – 15 g

 

Är upphängd, dvs viktlös i vatten. Den dyker ner till 0,9–1,2 meter när den vevar in direkt och ligger kvar på det djup där vevningen stoppas. Denna tål hårt strömmande vatten mycket bra, vilket gör den idealisk som kastwobbler för havsöring och lax i älven!

 

 

Prey Deep Target 10cm – 17g

Är upphängd, dvs viktlös i vatten. Den dyker ner till 3–5 meter när den vevar in direkt och stannar på det djup där vevningen stoppas. Detta tolererar hårt strömmande vatten och en hastighet på upp till 5 knop. Sjööring, havsöring, lax och alla andra rovdjur bör simma djupt för att undvika denna goding!

 

 

Färger

  • 002 Goldfish
  • 615 Green Tiger
  • UV Gold Digger
  • UV Greenlander
  • UV Orange Tail
  • UV Red Tail
  • UV Yellom Tail
  • 314B Bleeding Herring

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Välj
Från 149:-
100+
Support
385305