134867 134867

Prey Deep Target Makrell 10cm

Suspending wobbler

Varunummer: 152771
169:-
-+
15 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Prey Deep Target-wobblern hänger upp och kastar långt. Det är väldigt bra kastwobblers förutom bra simegenskaper i hårt strömmande vatten.

 

 

Prey Target är wobblers med flera unika egenskaper som rovdjuren säkert kommer att gilla! De kastar långt, de simmar som sitt naturliga byte, och har en kroppsform som ger en bra siluett. Flera av dem har även klätt ut sig i naturens egen kostym för att lura de mest misstänksamma till en bit mat.

 

Den ovala splittringen i fronten ger stabila och naturliga simrörelser även vid medelhastigheter på upp till 5 knop. Med skallerbollar i magen blir rovdjur snabbt byte. Levereras i flera verklighetstrogna imitationer, men också skrikande fantasifärger som utlöser hårda snitt.

 

Här får du fiskeupplevelser och kastegenskaper du aldrig upplevt med wobblers förut!

 

 

Prey Deep Target 8,5 cm – 15 g upphängande


Är upphängd, dvs viktlös i vatten. Den dyker ner till 1,5-2,5 meter (Deep Diver) när den vevar in direkt och stannar på det djup där vevningen stoppas. Denna tål hårt strömmande vatten mycket bra, vilket gör den idealisk som kastwobbler för havsöring och lax i älven, samt dvärgfiske i hastigheter upp till 5 knop. Sjööring, havsöring, lax och andra rovdjur bör simma djupt för att undvika denna måltid.

 

Prey Deep Target 10cm – 17g Suspending


Är upphängd, dvs viktlös i vatten. Den dyker ner till 3-5 meter (Deep Diver) när den vevar in direkt och håller sig på det djup där vevningen stoppas. Detta tolererar hårt strömmande vatten och en hastighet på upp till 5 knop. Sjööring, havsöring, lax och alla andra rovdjur bör simma djupt för att undvika denna goding!

 

 

Färger

  • 322 Blue Herring
  • 322 Pure Herring
  • 411 Brown Trout
  • 426 Smolt
  • 478 Pure Minnow
  • 17 Makrell
  • 616 Brisling

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
134867