455837

Penn Conflict Elite 9' 7-38g

2-delat

Varunummer: 253636
4 199:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

För att täcka den växande efterfrågan på avancerade landfiske spön, presenterar vi härmed stolt Penn Conflict Elite Rod Series. Denna serie landfiske spön i japansk stil har överträffat många duktiga och erfarna sportfiskares förväntningar.

 

De otroligt lätta, högmodulerade 40t karbon är extremt lätta och ger en utmärkt balans mellan styvhet och känslighet.Klingan är färdig med Carbon X-Wrap-teknik för att göra ämnena ännu starkare och ge bättre kastkänsla. Känsligheten i den övre delen av klingan låter dig känna även det allra försiktigaste huggen och är perfekt för att fiska hem dina beten, medan den grymma ryggraden i mitten och nedre delen hjälper till att sätta kroken på rätt sätt och du kan pressa fisken bort från stenpartier och eventuella strömkanter.

 

De bästa anti-tangle Fuji Sic K-Type guiderna och Fuji-rullfästet gör dessa spön riktigt lätta men ändå väldigt hållbara. Penn Conflict Elite Inshore-spön har designats med hjälp av ett fantastiskt team som bedriver landfiske och täcker alla aspekter av fiske längs kusten, hamnar, stadsfiske mm. Som ett resultat finns det alltid ett spö i detta sortiment som passar din fiskestil.

 

Detaljer:

 

  • Fuji Sic K-Type Sw Proof Guides
  • High Modulus 40t Nano Infused Carbon Blank
  • Carbon X-Wrap Technology For Extra Strength And Better Casting Accuracy
  • Fast Action Super Sensitive Blanks
  • Lightweight Rods With Beautiful Backbone
  • Japanese Blank Design
Recensioner
Frågor & svar
Support
455837