132089 132089 132089 132089 132089 132089 132089
BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Pedag Viva Outdoor innersula

Den aktiva fotbädden för arbete och vandringsskor

 

  • Slitstark yta
  • Aktivt kolfilter
  • Jutefilt + halkskydd
  • Full dämpning
  • Dyna för tvärgående plattfot
  • Stöd för den längsgående bågen

 


Pedag VIVA ® OUTDOOR-inläggssulor är den idealiska stödsulan för aktiva människor: när du vandrar, i skogen och på fälten - pedag VIVA ® OUTDOOR-inläggssulor ger dig känslan av att gå på luft. Sulorna ger dig maximal komfort när som helst och var som helst.

 

Det anatomiskt formade aktiva fotstödet gör den lämplig för alla typer av arbete och fritidsaktiviteter. .

 

Mycket tålig och slitstark yta av absorberande filt, som håller fötterna torra. Den innehåller även ett speciellt filter tillverkat av aktivt kol som neutraliserar fotlukt och garanterar optimal hygien inuti dina skor. Tillsammans med den bekväma fotbädden, som är gemensam för alla VIVA ® produkter. Är VIVA ® OUTDOOR det perfekta valet för dig som letar efter innersulor som kan användas i slutna skyddsskor eller som gillar att spendera sin fritid utomhus.

 

Pedag VIVA ® OUTDOOR-inläggssulor håller dina fötter friska och förebygger trötthetssymptom - vare sig det är på jobbet eller på fritiden.

 

Det nötningsbeständiga toppskiktet är hudvänligt och mycket slitstarkt. Det latexfria specialfiltret med aktivt kol binder fotlukt effektivt, låter fötterna andas och säkerställer optimal fothygien. Den naturliga jutefilten andas, har bra uppsugningsförmåga och är temperaturutjämnande – för ett behagligt inomhusklimat i skorna även vid hög belastning.

 

Helkudden är stötdämpande och avlastar trycket på häl, leder, höft, rygg och nacke. Dynan förhindrar tvärgående plattfötter och lindrar problem med tvärgående plattfotsproblem. Det längsgående bågstödet stödjer den längsgående bågen och förhindrar tecken på trötthet. Bidra till att foten behåller sin friska form

 

Finns i storlekarna 36 – 48

 

Erkänd av American Podiatric Association.
Kvalitetsledningssystem enligt DIN EN ISO 13485

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alfa Militär M/77 Försvarets marschkänga
Välj
52%
Från 1 349:-
2 799:-
100+
Alternativer
Support
132089