630105

Panther Martin Holographic Fly FT 7g

Effektiv spinnare med fjädrar på kroken

Varunummer: 260073
75:-
FargevariantHolographic Fire Tiger
Visa varianter som lista
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Panther Martin Holographic Fly är en effektiv spinner med en fluga på kroken. Holografiska Panther Martin spinnare och flugor är mycket populära och fångar mycket öring, bas, gädda, gös, lax och många andra arter runt om i världen.

 

Fantastiska holhgraphic färger


De unika och naturliga holografiska mönstren skimrar och gnistrar i vattnet, speciellt när de träffas av solljus. Den snurrande, vibrerande rörelsen hos Panther Martin holografiska spinnare lockar fisk under alla typer av fiskeförhållanden.

 

Färger
Holographic Fire Tiger Blade Orange Black Fly (PMHF-FTOB)


Spinnarvikter
7 gram

 


Panther Martin Produktnamn: Panther Martin Holy Hammered

 

Om Panther Martin - Över 65 års historia som förde in de stora fiskarna.


Panther Martin är känd som en av världens bästa spinnare. Det är den ursprungliga inline spinnern. Den unika designen av det konvexa/konkava bladet med skaftet som går direkt genom bladet introducerades först i USA av Panther Martin.

 

Panther Martin är särskilt känd för att fånga öring, men den har också genom åren visat sig vara riktigt effektiv för lax, steelhead, bas, gädda, plockare, muskie, crappie, panfish och många andra arter.

 

Under hela dess historia har över 125 000 000 Panther Martin-beten sålts och antalet ökar snabbt. Det är verkligen ett av världens stora spinnermärken.

Recensioner
Frågor & svar
Support
630105