630060

Panther Martin DualFlash Holo/TR/S 18g

Spinnare med dubbel vibration

Varunummer: 260062
79:-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Panther Martin DualFlash har två spinnerblad och dubbelt upp med blad ger dubbelt så mycket vibrationer och blinkningar för att locka fisken att slå. Alla modeller är givetvis i väl beprövade och effektiva Panther Martin® färger och mönster.

 

Samma fantastiska snurrande och ljudvibrationer som vårt ursprungliga Panther Martin®-blad, multiplicerat med 2, ger dubbelt så mycket snurrande, dubbelt så mycket vibration.


Genom att använda vår ursprungliga axel genom bladdesign med Panther Martins unika konvexa/konkava form ger en supersnabb spinning utan en gaffel.
De två bladen är åtskilda av en hylsa i rostfritt stål för att säkerställa bästa spinneffekt. Äkta guldpläterade, äkta silverpläterade, spräckliga och holografiska blad ger maximal blixt och vibration i vattnet.


Denna DualFlash™-serie kommer säkerligen att fånga fiskens uppmärksamhet överallt.
Oemotståndlig för öring, bas, lax och många fler arter.


Färger

 

  • Svart/guld (PMDF-PS)
  • Guld/silver (PMDF-GS)
  • Holografisk FireTiger Gold (PMDF-HFG)
  • Holografisk regnbåge silver (PMDF-HRS)
  • Rosa/silver (PMDF-PS)

Spinnarvikter

  • 7 gram
  • 18 gram


Panther Martin Produktnamn: Panther Martin DualFlash

 

Om Panther Martin - Över 65 års historia som förde in de stora fiskarna.
Panther Martin är känd som en av världens bästa spinnare. Det är den ursprungliga inline spinnern. Den unika designen av det konvexa/konkava bladet med skaftet som går direkt genom bladet introducerades först i USA av Panther Martin.

 

Panther Martin är särskilt känd för att fånga öring, men den har också genom åren visat sig vara riktigt effektiv för lax, steelhead, bas, gädda, plockare, muskie, crappie, panfish och många andra arter.

 

Under hela dess historia har över 125 000 000 Panther Martin-beten sålts och antalet ökar snabbt. Det är verkligen ett av världens stora spinnermärken.

Recensioner
Frågor & svar
Support
630060