448373 448373 448373

Øyo Duo Grill och Stekset

Praktisk grillset i filtförpackning

Varunummer: 251149
653:-Kampanjpris
889:-Ordinarie pris
-+
4 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning
Øyo Duo Grill- och stekset erbjuder ett praktiskt set med kniv och grill tillbehör i hållbar filtförpackning med läderdetaljer.

 

Passar fint i stugan, i väskan eller som present att ge bort.

 

Den japanska kockkniven har hål och spår för att undvika vakuum vid skärning. En mångsidig och effektiv kökskniv för kött, fisk och grönsaker. Skaftet i oljad ek är formad som en triangel och ger perfekt ergonomi, så att trycket på kniven blir optimalt vid användning.

 

För Øyo handlar bra stålkvalitet om balansen mellan hur länge kniven håller sig vass och hur lätt den är att slipa igen. Øyo har därför valt att använda 440 stål med tillsatt vanadin för bättre slitstyrka och Molybden för värmestabilitet och korrosionsskydd.

 

Stålet är härdat till 56 rockwell (hrc). Förvara knivarna i filtslidan, på en magnet eller något annat. Tvätta kniven med mild tvål, undvik diskmaskinen. Vassa knivar gör det trevligt att äta, så slipa regelbundet med Øyo knivslip och olja in skaften med neutral matolja.
 
Kombinationen av spatel och pincett är genialisk och underlättar många uppgifter. Livsmedelsgodkänt material. 

 

Om Øyo:

Bröderna Øyo på Geilo har tillverkat verktyg, yxor, knivar, köksartiklar och presentartiklar i över 130 år. Kvalitet är hörnstenen i familjeföretaget, och så har det varit sedan Knut Øyo startade historien 1882.
Recensioner
Frågor & svar
Support
448373